Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 370 / 103 / 16
Siemanko!

Jako że jest to mój pierwszy post, chciałbym się przywitać ze wszystkimi obecnymi.

A więc pregabalin to naprawde wyjątkowa substancja, która wymaga odpowiedniego dawkowania ( od 300 do 600 bez tolerki) i ok 2 tyg. przerw pomiędzy sessjami (jak wiadomo tolerka szybko wzrasta i z czasem zanika działanie, szczególnie tripowe efekty).

Nigdy nie próbowałem GHB, GBL czy baclofenu, ale pregabalin to klasa sama w sobie. Czasami efekty przypominają MDMA w miksie z jakimś disso, a czasami na myśl przychodzi mi opio, jest fajnie :-) . Klatkowanie obrazu jest znacznie dostrzegalne a koordynacja wyjebana w kosms, naprawdę trudno złapać balans. Efekty wizualne składają się z błysków i powidoków. Pod zamkniętymi powiekami dostrzegam kwadraty-tunele przez które moge przenikać i otwierać co raz to nowe, niestety wszystko raczej czarno-białe, ale dodane 50mcg 1-p lsd i widać wyrazną różnice :-D
Czasami odnoszę wrażenie że jestem o wiele wyższy niż w rzeczywistości, a chodzenie przypomina spacer po statku w czasie sztormu- wszystko się buja
Jeśli chodzi o miksy to b.dobrze wypada wyżej wspomnianie 1p. Odnoszę wrażenie, że jest podkręcane 1.5x razy tzn. 50mcg daje naprawde dzikie wizuale, najlepiej w totalnie zaciemnionym pomieszczeniu jednak jednocześnie siła mindfucka jest zredukowana znacząco dając prawie że bez stresowy trip z lękliwością ograniczoną jedynie do samego wejścia papierka.

Alkohol jest niesamowicie potęgowany do tego stopnia, że kilka dębowych może mnie przemienić w warzywo z wyrazną amnezją, jednak bez kaca następnego dnia (prawdopodobnie dzięki długiemu działaniu pregabaliny).

Jedyną wadą jest chyba czas rozkręcania, aż 2h, ale podobno picie czegoś gazowanego zwieksza wchłanianie- jeden normalny browar powinien zadziałać.

Ogólnie jest to raczej bezpieczna substancja która ma ciekawe działanie i napewno sprawdza się świetnie w podkładzie do psychów czy zielonego, ale także do niskich dawek opio.

Moje 2g
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 53 / 0
+Strasznie się napaliłem na ten lek po tym co tu wyczytałem,a jutro idę do lekarza może wypisze.Stosował to ktoś przy tramalu aby uniknąć padaczki?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 370 / 103 / 16
Pregabalin znacznie podkręca opiaty, także jeśli będziesz łączył, obniż dawke tramca.

Co do zblokowania padaczki to nie wiem jak to zadziała, musiałbyś pogrzebać w necie - coś musi być.

Czytałem że duże dawki pregabaliny mogą powodować padaczkę same z siebie, także nie wiem, ale osobiście bałbym się jakich kolwiek interakcji z tramalem.

Jedno i drugie to dziwne leki - sprawdz swoją reakcje na pregab, możliwe że wogóle może ci się nie spodobać.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 17 / 0
Tak pomijany, tak zasłonięty przez okrzyknięte sławą benzodiazepiny, a tak dobry. Obecnie jestem na 450 mg i wcale nie robi to ze mnie zombie, jak ktoś wspomniał na poprzedniej stronie. Tolerancja jest już tak wysoko, że działa to słabiej niż w początkowym cyklu 150 mg czy późniejsze 300. Działałoby dużo mocniej, gdyby nie to, że po niemal dwóch miesiącach leczenia pregabaliną wpadłem w mały cug z alkoholem, trawką i stymulantami z grupy research chemicals. Czasem, by zminimalizować efekty takich miksów, brałem nawet 900 mg, nie mam też cyklów okresowych, tylko biorę cały czas. Ach, czas na zmianę. Zamawiam etizolam.

offtopic - surv
  • 158 / 14 / 0
Dlaczego po pregabaline chcę się tak jeść??
To jest Masakra jakaś. Biorę obecnie 150 mg na wieczór by zminimalizować upierdliwosci związane z AZA i jem jak świnka :((
:*)

:heart: S&M :heart:
  • 3523 / 53 / 0
A ja dzisiaj byłem u psychiatry i wkręciłem jej niezłą bajkę tak,że wypisała mi 1 opakowanie lyrica,wpierdoliłem 600mg ale mam jedynie polepszony humor.Nic więce

Update! Jest 5 rano chodzę jak pijany ale przyjemniej.Niosłem kawe do pokoju , połowę rozlałem.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1009 / 42 / 0
Tak duże dawki powodowały u mnie większe uwalenie niż spora dawka benzo i w gratisie upośledzenie umysłowe.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 158 / 14 / 0
Ja się czuję rewelacyjnie. Dobrze śpię wszystko się układa. Więcej chęci do życia:)
Tylko ten apetyt. Masakra :(

• 3523 / 53 / 0
Też mam apetyt po pregabalinie. Ale działa fajnie,tylko wstałem już o 5 rano i kręcę się po mieszkaniu ujebany.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

• 158 / 14 / 0
A ja o dziwo wstałam o 6 a zawsze wstawalam o 3. W ogóle przestałam spokojnie cała noc co mi się rzadko zdarza

Kurde. Mam pypcia na galaretkę:))
Normalnie jak baba w ciąży

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.