Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Czy jest możliwa perma tolerka na psychoaktywne efekty pregab? Ostatnimy czasy zauważyłem duuży wzrost tolerancji na pregab tzn. z 300mg do 450, a nawet 525, aby poczuć jakiekolwiek fazujące efekty, a przerwy robię naprawdę długie pomiędzy sesjami tzn. 3-4 tygodnie. Gdy skończą się zasobym także mija sporo czasu zanim zamówie, nie mówiąć już o czasie dostarczenia ( 2 tyg ).
Podejrzewam dwie opcje. Jedna z nich to słaby batch ( moja pregab to generyk - Pregabil 75 ), albo fenibut, którego spożywam sporo, ale z 5 - 7 dniowymi przerwami.
Jestem naprawdę ciekaw co mogłoby to powodować, bo szczerze mówiąć, lubię ten rodzaj highu, a z tak mizernymi efektami szkoda zawracać sobie głowy.
pozdrawiam
04 marca 2017misspill pisze: Ale wenlafaksyna w wielu przypadkach również świetnie spisuje się na zaburzenia lękowe.
@up,chcesz pofazować na pregabalinue? To jest lek. O tolerancji była mowa. Nie zastanawiałem się jeszcze, jak ja odwrócić.
Lsd, morfina czy ketamina to także leki i co z tego??? Powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy lekami produkowanymi przez nielegalne grupy, a tymi tworzonymi przez legalne koncerny??? ( oczywiście pomijając czystość )...ja nie widzę żadnej, a każdy grzeje to co lubi bez względu na zastosowanie medyczne, także proszę cie - nie bądz taki ego.
Poza tym nie pytałem o redukcje tolerki, a przyczyny, które mogłyby mieć wpływ na utratę wrażliwości.
ggyo, dzięki za odpowiedz. Podejrzewałem, że coś musi być na rzeczy odnośnie feni.
Stąd moje pytanie o co może biegać... podejrzewam feni, ze względu na podobne dzialanie na kanały wapniowe, ale z drugiej strony tolerki na feni brak - jak działał, tak działa.
Dlatego właśnie podbiłem do ciebie Fenetylamino z tym pytanie. Wybacz jeśli zawracam ci dupe, ale myślę, że możesz coś wiedzieć w tym temacie.
Ja mam GABA bardzo, ale to bardzo przetyrane. Ale łączyłem pregabę z gieblem, baklofenem, gąbkami i nie zauważyłem wzrostu tolerancji.
Jedyny wzrost tolerancji, jaki zauważyłem, to taki, że pregabalina w dawce 300 mg na początku dosłownie mnie zwalała z nóg do spania, a teraz po prostu bardzo wydłuża sen i ułatwia zasypianie. ;)
Ale...
Ty brałeś fenibut. A fenibut wykazuje powinowactwo do podjednostki α2δ, a co wykazuje powinowactwo do tej samej jednostki? Fenibut. ;)
Odpowiedziałem?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.