Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Panie, z SNRI na lęki to mogła by być bomba dopiero.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 3455 / 1122 / 0
Ale wenlafaksyna w wielu przypadkach również świetnie spisuje się na zaburzenia lękowe.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 398 / 24 / 0
No przecież o to mu chodziło...
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 103 / 16
Pytanie do Fenetylaminy.

Czy jest możliwa perma tolerka na psychoaktywne efekty pregab? Ostatnimy czasy zauważyłem duuży wzrost tolerancji na pregab tzn. z 300mg do 450, a nawet 525, aby poczuć jakiekolwiek fazujące efekty, a przerwy robię naprawdę długie pomiędzy sesjami tzn. 3-4 tygodnie. Gdy skończą się zasobym także mija sporo czasu zanim zamówie, nie mówiąć już o czasie dostarczenia ( 2 tyg ).

Podejrzewam dwie opcje. Jedna z nich to słaby batch ( moja pregab to generyk - Pregabil 75 ), albo fenibut, którego spożywam sporo, ale z 5 - 7 dniowymi przerwami.
Jestem naprawdę ciekaw co mogłoby to powodować, bo szczerze mówiąć, lubię ten rodzaj highu, a z tak mizernymi efektami szkoda zawracać sobie głowy.

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 398 / 24 / 0
Wina fenibutu. Nie bierz go, to tolerka spadnie do akceptowalnego poziomu w tydzień, dwa.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
04 marca 2017misspill pisze:
Ale wenlafaksyna w wielu przypadkach również świetnie spisuje się na zaburzenia lękowe.
To przecież mówię. ;)

@up,chcesz pofazować na pregabalinue? To jest lek. O tolerancji była mowa. Nie zastanawiałem się jeszcze, jak ja odwrócić.
  • 370 / 103 / 16
@up
Lsd, morfina czy ketamina to także leki i co z tego??? Powiedz mi jaka jest różnica pomiędzy lekami produkowanymi przez nielegalne grupy, a tymi tworzonymi przez legalne koncerny??? ( oczywiście pomijając czystość )...ja nie widzę żadnej, a każdy grzeje to co lubi bez względu na zastosowanie medyczne, także proszę cie - nie bądz taki ego.

Poza tym nie pytałem o redukcje tolerki, a przyczyny, które mogłyby mieć wpływ na utratę wrażliwości.

ggyo, dzięki za odpowiedz. Podejrzewałem, że coś musi być na rzeczy odnośnie feni.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
Utrata wrażliwości to przede wszystkim grzanie dużych ilości. Ja łączyłem z różnymi GABA-ergikami, ale z małymi dawkami pregabaliny. Nie wzrosła mi tolerancja.
  • 370 / 103 / 16
Chodzi o to , że moje dawki rzadko przekraczały 300mg ( 375 powodowało totalne odklejenie ). Zawsze doświadczałem wyjątkowego stanu na pograniczu mdmd i ketaminy, ale to się zmieniło. Osobiście uważam, że ilości tego rzędu, tym bardziej w tak dużych odstępach nie powinny mieć większego wpływu na odczucia.
Stąd moje pytanie o co może biegać... podejrzewam feni, ze względu na podobne dzialanie na kanały wapniowe, ale z drugiej strony tolerki na feni brak - jak działał, tak działa.
Dlatego właśnie podbiłem do ciebie Fenetylamino z tym pytanie. Wybacz jeśli zawracam ci dupe, ale myślę, że możesz coś wiedzieć w tym temacie.
  • 2278 / 278 / 3
Zawracaj do oporu! Od tego tutaj jestem wszakże. :D

Ja mam GABA bardzo, ale to bardzo przetyrane. Ale łączyłem pregabę z gieblem, baklofenem, gąbkami i nie zauważyłem wzrostu tolerancji.
Jedyny wzrost tolerancji, jaki zauważyłem, to taki, że pregabalina w dawce 300 mg na początku dosłownie mnie zwalała z nóg do spania, a teraz po prostu bardzo wydłuża sen i ułatwia zasypianie. ;)

Ale...
Ty brałeś fenibut. A fenibut wykazuje powinowactwo do podjednostki α2δ, a co wykazuje powinowactwo do tej samej jednostki? Fenibut. ;)
Odpowiedziałem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.