Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 9471 / 1855 / 2
04 grudnia 2017Stteetart pisze:
Do zbicia tolerki wystarczy napieciozaleznyy agonista.
Plus do tego bardzo dobrze z phenylp komponuja sie roslinne imao.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 66 / 1 / 0
Rozumiem. Czy warto kupować proch dostępny w PL czy lepiej kupić oryginalny Fenotropil w tabletkach 100mg? Noopept kupowany w prochu przeze mnie z UK dał mi powody do zwątpienia w jakość produktów gdy nie są one oryginalnymi, i nie są produkowane w miejscu z którego pochodzą. ps. na polskim znanym serwisie aukcyjnym fenotropil ma 2x przebicie cenowe więc pewnie musiałbym pobawić się w sprowadzanie z Rosji w jakis sposób.
  • 9471 / 1855 / 2
Wchodzić i głosować
  • 2992 / 1646 / 35
Producent mówił mi że 3 do maks 5 dni to stosować 2 dni przerwy i tak w kółko i faktycznie działa.
Wogule to jak już to suplementowac to z kilogram kupić dla siebie hehe.
Z przerwami działanie jest lepsza on i tak działa tyle ,że nie mocno tylko subtelnie jak zbyt często stosujesz.
Lepiej doraźnie.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9471 / 1855 / 2
[mention]AnnaS[/mention] jest skopiowana cala ulotka phenylp.
Grzechem tu jest nie wrzucic imao roslinnego.
Wchodzić i głosować
  • 2992 / 1646 / 35
Pieprz czarny i fenylopiracetam.
Dobre rozwiązanie.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9471 / 1855 / 2
[mention]AnnaS[/mention] testowalem 4fma z fenylop i w drugim podejsciu
Ginkgo+zen szen+tauryna i szereg innych supli.

Mix z 4fma to byla potego po ktorej ponad 2 tyg do siebie dochodzilem.
Wchodzić i głosować
  • 2992 / 1646 / 35
Fenylopiracetam po delegalu rc będzie swiecil triumfy. Z obecnych noontropow tylko on działa i to czuć awansował na nr 1 u mnie.
  • 201 / 64 / 0
Ja fenylo wrzucałem przed tripem na sajko ( 5 dni wrzucłem przed i solidna dawka w dniu tripa na 5 h przed). Jeden kartonik 1-p LSD zrobił taką robotę, że do tej pory to najlepszy trip ever .
Piracetam polecają do podbicia MDMA.
Ogólnie racetamy podbijają dragi [mention]Stteetart[/mention]
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 66 / 1 / 0
Czy fenylopiracetam działa w jakiś sposób na kortyzol lub ogólnie nadnercza? Chciałbym ich nei obciążać i dodatkowo stosowałbym pregnenolon który również działa na nastrój.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.