DorianGray pisze:Ejejej, chcesz powiedzieć, że l-tyrozyna to kolejny suplement, który w ogóle nie działa? Bo ja tam coś czułem, choć faktycznie w porównaniu do fenylopiracetamu było to bardzo delikatne działanie.
Ja tak prywatnie stosuje taką mniej więcej skalę oceny: zakładając, że "0" to jest jakiś średni baseline, -10 to stanie na krawędzi dachu wieżowca lub gruby badtrip po kwasie, a +10 to ostra wypierdolka po dragach typu Aco, Xtc, m*pv - to normalnie bez żadnych suplementów, zależnie od tego czy jestem wyspany albo udało mi się załatwić jakieś trudne sprawy i inne normalne rzeczy, ktore spotykają mnie w życiu - to zwykle oscyluję w zakresie oceny mojego samopoczucia powiedzmy pomiędzy -1 a +2.
i wszystkie suplementy - nawet działające, ale subtelnie - które poruszają się tylko w tym zakresie osobiście oceniam jako "niedziałające", mimo, że czasem moga podnieść mój nastrój/działanie/inną kategorię/itp. z -1 na +1.
ale to moja osobista skala ocen.
natomiast phenylpiracetam w kategorii "działnie/produktywność" potrafi mnie zdecydowanie wyrzucić nawet na +4/+5.
mocniejsze od niego to już są normalne stimy z ulicy lub RC.
natomiast l-tyrozyna nigdy nie wystrzeliła mnie ponad +2. mimo, że wyraźne, aczkolwiek subtelne działanie miała. czyli nigdy się po niej nie poczułem lepiej niż gdy się czułem dobrze bez żadnych suplementów.
testerr pisze:"większych" tzn?Tessa pisze:-przy większych dawkach zdecydowane wyostrzenie wzroku
ps wczoraj wieczorem zarzuciłem se 1x anafranil 75, może właśnie to maskuje działanie fenylo...
Droga imprezka. Czy faktycznie jest to substancja warta ceny?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.