Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 481 / 15 / 0
DorianGray pisze:
Ejejej, chcesz powiedzieć, że l-tyrozyna to kolejny suplement, który w ogóle nie działa? Bo ja tam coś czułem, choć faktycznie w porównaniu do fenylopiracetamu było to bardzo delikatne działanie.
Nie no, coś tam działa, ale jednak bardzo subtelnie.
Ja tak prywatnie stosuje taką mniej więcej skalę oceny: zakładając, że "0" to jest jakiś średni baseline, -10 to stanie na krawędzi dachu wieżowca lub gruby badtrip po kwasie, a +10 to ostra wypierdolka po dragach typu Aco, Xtc, m*pv - to normalnie bez żadnych suplementów, zależnie od tego czy jestem wyspany albo udało mi się załatwić jakieś trudne sprawy i inne normalne rzeczy, ktore spotykają mnie w życiu - to zwykle oscyluję w zakresie oceny mojego samopoczucia powiedzmy pomiędzy -1 a +2.
i wszystkie suplementy - nawet działające, ale subtelnie - które poruszają się tylko w tym zakresie osobiście oceniam jako "niedziałające", mimo, że czasem moga podnieść mój nastrój/działanie/inną kategorię/itp. z -1 na +1.
ale to moja osobista skala ocen.
natomiast phenylpiracetam w kategorii "działnie/produktywność" potrafi mnie zdecydowanie wyrzucić nawet na +4/+5.
mocniejsze od niego to już są normalne stimy z ulicy lub RC.
natomiast l-tyrozyna nigdy nie wystrzeliła mnie ponad +2. mimo, że wyraźne, aczkolwiek subtelne działanie miała. czyli nigdy się po niej nie poczułem lepiej niż gdy się czułem dobrze bez żadnych suplementów.
Król Jest Tylko Jeden
  • 216 / 3 / 0
testerr pisze:
Tessa pisze:
-przy większych dawkach zdecydowane wyostrzenie wzroku
"większych" tzn?
300 mg
  • 61 / 1 / 0
Bardzo fajny nootrop, co prawda trochę pogorszył moje HPPD, ale rozmawiało mi się po nim świetnie, jak wziąłem go pod wieczór, to jeszcze na drugi dzień było czuć jego działanie. Ale żadnych fajerwerków czy innych wyostrzonych kolorów nie było. Dawkowałem tak jak na opakowaniu - 100mg.
Uwaga! Użytkownik uroczypenisek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Jak powinien wyglądać prawilny fenylopiracetam w proszku? Posiada jakieś specyficzne cechy organoleptyczne? Właśnie mam przed sobą to co zamówiłem w pewnym sklepie. Jest to biały puchowaty proszek bez wyraźnego zapachu, gorzki w smaku. Gorycz jest zdecydowanie mniejsza niż w przypadku kody czy tramca. Przetestowałem i nie czuje żadnego spida, polepszenia skupienia uwagi itp. Raczej nic mi się nie chce i ogarnęła mnie senność. Towar był dość tani, podejrzewam, że to albo wyjebka albo przeżenka xd.
ps wczoraj wieczorem zarzuciłem se 1x anafranil 75, może właśnie to maskuje działanie fenylo...
  • 708 / 25 / 0
Biorę anafranil i on nie maskował mi działania frnylo,odczekaj 2 ,3 dni to nie zawsze działa po pierwszej dawce
  • 210 / 17 / 0
Czy to naprawdę wzięte rano trzyma cały dzień ? Bo ciekawe się wydaje, ale też drogie....
  • 640 / 118 / 0
Może nie cały dzień, ale przez pierwsze 6 godzin wyraźnie czuć, że mózg pracuje na wyższych obrotach. Po tym czasie działania już nie czuć, ale też nie ma żadnego "zjazdu".
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 17 / 0
Czyli żeby cały dzień na tym trzymać musiałbym przyjąć 2 razy po 100mg?
Droga imprezka. Czy faktycznie jest to substancja warta ceny?
  • 640 / 118 / 0
Niestety rachunek nie jest tak prosty. Po przyjęciu kolejnej dawki efekty mogą być zupełnie odwrotne. Pojawi się ból głowy, uczucie przeciążenia procesorów w mózgu, rozdrażnienie itp. Trzeba po prostu zadowolić się tym, co daje 100mg w ciągu dnia. No i najlepiej przyjmować go z możliwie dużymi odstępami czasowymi, np. dwa dni bierzesz, dwa dni przerwy.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 17 / 0
A jakbyś ocenił tą substancję? Bo widzę że już ją brałeś. Działa od razu, jakieś wejście euforyczne, spidowe? Silny efekt przeciwdepresyjny i przeciwlękowy? Odczuwalna zmiana percepcji pamięci, koncentracji?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.