...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 94 / 17 / 0
23 kwietnia 2020michass90 pisze:
Jak obniżyć tolerke na opio DXM w dawkach 15-30mg czy może naltrekson w małych dawkach ? Ktos coś?
To nie jest taki głupi pomysł do końca, ja stosowałem DXM ale to juz po odstawieniu opio,w małych dawkach,aby utrzymać takie lekkie pobudzenie i zniwelowaniae jeszcze pozostałych,końcowych objawów odstawiennych.
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9634 / 1901 / 2
Sam pomysł z DXM nie jest zły ale gosc wpierdzielil całe opakowanie (sam chyba nie wiedzac po co)
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 94 / 17 / 0
Czyli nie chodziło o zbicie tolerki,ale dojebanie sobie bani :))
Uwaga! Użytkownik NarcosSantos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
26 kwietnia 2020Stteetart pisze:
Sam pomysł z DXM nie jest zły ale gosc wpierdzielil całe opakowanie (sam chyba nie wiedzac po co)
Ze niby ja wpierdzielilem cale opakowanie ?
  • 6 / 1 / 0
Ile będzie utrzymywał się skręt po pół roku walenia kody ?? Dawki ok 500/600mg
  • 9634 / 1901 / 2
22 kwietnia 2020WiedzaRadosna pisze:
Pomóż więc kolego @Stteetart, ja żem zniszczony narkotykami człowiek, chętnie przyjmę jakiekolwiek rady dotyczące wyjścia z anhedonii. Żebyś miał pojęcie o stanie mojego organizmu to: dziś jest 10 dzień bez opio, na odtrucie poszło też 30 mg alprazolamu (wiem, że to bardzo źle, czuję, nigdy więcej benzo ^^), przez ostatni miesiąc zeżarłem też dwa opakowania pregabaliny 150 mg (jakieś 100 tabsów), jedno opakowanie bromazepamu (90 mg), szły też stimy czasem, meth/MDMA/feta średnio raz w tygodniu przez jakieś ostatnie pół roku? Coś koło tego. Jak leczyć, znachorze.

Teraz nie biorę nic (oprócz tego DXM dzisiaj), ale depresja jest level hard.
Jakbym miał na to lekarstwo to bym nie siedział na hajpie tylko liczył siano.
Ja bym jednak pomaszerował wyłozył kase i przebadał: prolaktyne, testosteron i tarczyce.
Jesli badania potwierdza przypuszczenia to dobry lekarz da Ci testosteron i SSRi.
Tylko jak zaczniesz znów kombinowac z opio to upadek z rowerka może byc bardzo bolesny.
Wchodzić i głosować
  • 87 / 19 / 0
Jesli badania potwierdza przypuszczenia to dobry lekarz da Ci testosteron i SSRi.
Czy dobry możliwe ale na pewno nie będzie to lekarz od uzależnień - takimi stwierdzeniami popadamy w złudną hyperrealową manie pigułki szczęścia czyli uważanie że nasze problemy usunie (jak zaczarowaną różdżką) pewna substancja - święty gral każdego ćpuna/lekomana :) Testosteron/jego badania tak ale 3-6 msc od pierwszego dnia abstynencji podobnie np. z prolaktyną itd. przy odstawieniu/tuż po odstawieniu takich substancji jak opio nasz organizm jest daleki od homeostazy.
Uwaga! Użytkownik Qac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9634 / 1901 / 2
No przeciez chodzi o to, żeby odstawka przebiegła z jak najmniejszą ilościa uboków.
A to pomoże ustawic dobra kuracja.
Wchodzić i głosować
  • 87 / 19 / 0
W rzeczy samej, kuracja taka jednak wyklucza właśnie np. stosowanie hormonów pochodzenia egzogennego w pierwszych miesiącach - celem nadrzędnym jest przywrócenie homeostazy na obu płaszczyznach nawet kosztem "dolegliwości".
Uwaga! Użytkownik Qac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 17 / 0
22 kwietnia 2020WiedzaRadosna pisze:
Pomóż więc kolego @Stteetart, ja żem zniszczony narkotykami człowiek, chętnie przyjmę jakiekolwiek rady dotyczące wyjścia z anhedonii. Żebyś miał pojęcie o stanie mojego organizmu to: dziś jest 10 dzień bez opio, na odtrucie poszło też 30 mg alprazolamu (wiem, że to bardzo źle, czuję, nigdy więcej benzo ^^), przez ostatni miesiąc zeżarłem też dwa opakowania pregabaliny 150 mg (jakieś 100 tabsów), jedno opakowanie bromazepamu (90 mg), szły też stimy czasem, meth/MDMA/feta średnio raz w tygodniu przez jakieś ostatnie pół roku? Coś koło tego. Jak leczyć, znachorze.

Teraz nie biorę nic (oprócz tego DXM dzisiaj), ale depresja jest level hard.
Jakbym miał na to lekarstwo to bym nie siedział na hajpie tylko liczył siano.
Ja bym jednak pomaszerował wyłozył kase i przebadał: prolaktyne, testosteron i tarczyce.
Tylko jak zaczniesz znów kombinowac z opio to upadek z rowerka może byc bardzo bolesny.

@Stteetart podbijam to co piszesz, poziom TSH ma bardzo istotny wpływ na samopoczucie, sam robiłem kiedys z 3x badania i raz miałem TSH - L69.09 gdzie norma to 0.270 - 4.200 H mój wynik to 10,300 i wiem jak człowiek się czuje wtedy.
Teraz to masz śmietnik w organizmie,potrzeba czasu aby równowaga psycho fizyczna powróciła.Badania,detoks,terapia,albo oszukuj się dalej,że za pomocą magicznej substancji pokonasz uzależnienie i z dnia na dzień wszystko się naprawi.To powolny i trudny proces.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.