shacodupa pisze:Pracujesz? Robisz coś innego oprócz myślenia i analizowania? Dajesz szansę mózgowi na odpoczynek robiąc coś fizycznego? Baby myslą za dużo, więc teoretycznie jestesmy lekko podobni;-)
Nic nie pomaga lepiej na brak snu czy przerwy w nocy jak porządnie się zmęczyc fizycznie przed nocą. Seks jak masz z kim, nie porównuj to do fapania. Porównanie onana do seksu z kimś to jak lizanie lizaka przez folie. Mówię z mojej perspektywy choć czasem pomagam sobie tym przed snem.
Młode fajne dziewczyny szukają fajnych młodych chłopaków, albo starszych niekoniecznie młodych ale za to posiadających coś innego w zamian: kasę, zawód, pozycję społeczna, zajebiste hobby albo po prostu wiek to nie najważniejsze kryterium.
Starsze kobiety (powiedzmy po 30) szukają albo kogoś na stałe, rodzinę czyli kogoś w podobnym wieku albo młodych tylko do seksu bo do niczego innego się nie nadają. Możesz być lysy i mieć kobiety, wystarczy reprezentować sobą coś innego co da ci plus. Lysy facet - to żaden problem, uwierz mi. Młode i starsze dziewczyny też mają lysych facetów, bo dla kobiet to nie koniec świata. To wam facetom tak się wydaje. Znam paru lysych albo mocno lysiejacych 20sto parolatkow którzy nie narzekają na brak kobiet. Wręcz odwrotnie zrobili z tego swój atut.
Jesteś miły, sympatyczny, uśmiechnięty, chętny do poznawania ludzi? Dużo rozmawiasz, masz znajomych czy siedzisz tylko przed kompem i to w nocy najczęściej? Z punktu widzenia kobiety - to Twoje łysienie na bank jest najmniejszym problemem.
mietowy3 pisze:twoim problemem jest brak akceptacji
moment pisze:Co to łysienia - to zależy... prawdą jest, że niektórym w ogóle to nie pasuje do twarzy.
Bywa to duży problem. Dlatego ja wciąż obstawiam że medycyna (trychologia) w krótkim czasie pójdzie do przodu.
mietowy3 pisze:obczaj postac franka ribery
gosc ma milony dolarow , a nie poprawil sobie twarzy
uczynil z tego swoj atut, unikalnosc, cos co go wyroznia
Anonim30 pisze:Jedna kobieta powie, że łysina to żaden problem, a 100, że łysy jest brzydki czy wręcz obrzydliwy, bo już takie opinie słyszałem.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:Padłem ze śmiechu. Jeśli ktoś jest brzydki żadna fryzura mu nie pomożeAnonim30 pisze:Jedna kobieta powie, że łysina to żaden problem, a 100, że łysy jest brzydki czy wręcz obrzydliwy, bo już takie opinie słyszałem.Z dobrze wyglądającą gębą można bez problemu chodzić na łyso.
Młode ładne 18 stki i do tego darmo - masz marne szanse bo jak pamiętam swoje 18 lat to ni wuja bym się obejrzała za lysiejącym 30 latkiem. Zacznij akceptować tego swojego lysego demona i rozglądaj się za tym gdzie masz jakieś szanse. Bądź miły, sympatyczny, pozytywny to się może trafić jakąś fajna 25. Ale na boga pokaż coś jeszcze oprócz bujnych włosów. Jak jesteś gruby to poćwicz. Żeby chociaż fizycznie pokazać że kondycję masz. Masz fajne hobby? Opowiadaj o nim. Jak nie to stracisz pół życia ganiajac za włosami które i tak ci wyjdą za ileś lat a dupczenia jak nie było tak nie będzie.
Jak nie, to zarabiaj dużo i mało wydawaj to choć parę razy w miesiącu jakąś dziwka ci dobrze zrobi.
Chłopie, każdej kobiecie trzeba czymś zaimponować, niekoniecznie kasą, samochodem. Ale do wuja, coś musisz mieć oprócz tych włosów co i tak wyjdą.
shacodupa pisze:Chłopie masz niby przed 30 a gadasz jak 15 latek. Psychicznie nie dorosłes do tych fizycznych 30.
Młode ładne 18 stki i do tego darmo - masz marne szanse bo jak pamiętam swoje 18 lat to ni wuja bym się obejrzała za lysiejącym 30 latkiem. Zacznij akceptować tego swojego lysego demona i rozglądaj się za tym gdzie masz jakieś szanse. Bądź miły, sympatyczny, pozytywny to się może trafić jakąś fajna 25. Ale na boga pokaż coś jeszcze oprócz bujnych włosów. Jak jesteś gruby to poćwicz. Żeby chociaż fizycznie pokazać że kondycję masz. Masz fajne hobby? Opowiadaj o nim. Jak nie to stracisz pół życia ganiajac za włosami które i tak ci wyjdą za ileś lat a dupczenia jak nie było tak nie będzie.
Jak nie, to zarabiaj dużo i mało wydawaj to choć parę razy w miesiącu jakąś dziwka ci dobrze zrobi.
Chłopie, każdej kobiecie trzeba czymś zaimponować, niekoniecznie kasą, samochodem. Ale do wuja, coś musisz mieć oprócz tych włosów co i tak wyjdą.
Wiem, że mam marne szanse na ładne 18-tki, ale ja się nie poddaję. Załamuje mnie fakt, że jest i będzie coraz ciężej, stąd m.in. moja depresja, ale to nie znaczy że się poddam. Żebym się zainteresował 25-tką to musiałaby być wyjątkowo ładna i zadbana, a bardzo ciężko o taką, przynajmniej w moich okolicach. Takie dziewczyny mają męża lub narzeczonego. Niby można próbować być kochankiem na boku, ale to nie dla mnie. Łatwiej będzie znaleźć możliwą 18-tkę niż podobnej urody wolną 25-tkę. Jestem szczupły jak przeciętny 18 latek i na kondycję nie narzekam. Spokojnie mogę zrobić kilkadziesiąt km na rowerze bez większego zmęczenia, ale to nie ma większego znaczenia. Ogólnie słyszałem kilka razy od dziewczyn, że jestem za szczupły. Mógłbym przypakować, ale będąc ektomorfikiem, chyba lepiej będzie w tym czasie zarobić na przeszczep włosów. Dla obiektów mojego zainteresowania, ale nie tylko, bo ogólnie dla kobiet staram się być bardzo miły i sympatyczny, o ile mnie nie wkurzają ;) Wiem, że dziewczyny około 25 lat nawet mnie lubią, często widzę że im się podobam, ale tak jak napisałem mało znam atrakcyjnych singielek w tym wieku. Nie mam fajnego hobby, a rzeczy którymi się choćby odrobinę interesuję nie ciekawią raczej młodych dziewczyn.
Zauważyłem to już dość dawno, że na starcie liczy się tylko wygląd. Jeśli jest zły, to nic nie da się zrobić, a jeśli dobry, to resztą można tylko spieprzyć. To takie proste i oczywiste. Może starsze i brzydsze patrzą inaczej, ale ładne i młode tak jak napisałem. To bardzo brutalne, ale niestety prawdziwe. Kasę zamiast w dziwki, wolałbym inwestować w medycynę estetyczną.
Z kolei 25 latka musi być zajebiście ładna bo masz wymagania. Co za typ. Może zacznij myśleć racjonalnie o ile potrafisz. Wypadające włosy to chyba jeden z Twoich mniejszych problemów.
Chociaż podobno nigdy nie można rezygnować z marzeń :-)
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Światło pisze:Masz 30 lat i polujesz na jakąś nastolatkę? Przecież panny w tym wieku mają przeważnie niepoukładane w głowie, zaczynają studiować, nie mają pracy, niewiele wiedzą o życiu. Co Ty takiej zaoferujesz żeby się zainteresowała? Będziesz niańką? Będziesz śmigał z jej młodszymi o ponad 10 lat ziomkami na dyskoteki?
Z kolei 25 latka musi być zajebiście ładna bo masz wymagania. Co za typ. Może zacznij myśleć racjonalnie o ile potrafisz. Wypadające włosy to chyba jeden z Twoich mniejszych problemów.
Chociaż podobno nigdy nie można rezygnować z marzeń :-)
Wymagania wzięły się z tego, że kilka lat temu miałem powodzenie, ale zmarnowałem je. Ciągle marzy mi się powrót do tych czasów i wykorzystanie szans, ale nie da się.
NieznanySprawca pisze:Łysienie to żaden kurwa problem. Facet ojechany za zero, w ładnym garniaku i eleganckym samochodzie przyciągnie tak młodą, ładną siksę, jak i bardziej perspektywiczną laskę. Jednak w głowie masz srogo najebane, jesteś zaburzony, i tu problem. A to nie sprzyja budowaniu tak charyzmy, jak i pozycji społecznej, hehe.
Światło pisze:Popatrz na Putina, zakola jak puzzle, stary dziad a w Rosji wygrał wybory na mężczyznę roku.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/8/82bfd366-d267-417b-b768-d54aa37efc23/xanax_proc.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250917%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250917T154702Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=289e4b4babb74e94baa33411f39831053cfa4f54defa942080bcf4ee23b64dc9)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kateryna_wakarowa.jpg)
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie
21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lsd_may_offer_viable.jpg)
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego
W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/portfelzpisza.jpg)
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami
Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające