Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 418 / 1 / 0
25mg 4HO-DETA, każde pasmo dzwieku nosilo sie po mojej glowie, kazde brzmienie przybierało ogromna wartosc, tworzylo nowy wymiar, cos pieknego
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 130 / / 0
Doświadczenia dużego nie mam, ale jak dotychczas nic nie przebije dla mnie mj
We may be stupid, but we're not clever
  • 1934 / 109 / 0
moze nie jest naj naj substancja ale mowcie co chcecie GHB/GBL siedzi w scislej czolowce, gieblowalem ze znajomymi i muzyka ich wginala w fotel i teksty typu... ooo kurwa ale ten bas napierdala ale ten kawalek zajebisty i potanckowka po pokoju z usmieszkiem :D a poznym wieczorem wklejeni w fotele , wyjebani i teksty ale mi jest dobrze , ale sie swietnie slucha muzyki i smieja sie pod nosem a jak pytam co jest ? to mowia tylko ze nic i jest poprostu zajebiscie i sa szczesliwi :D szczescie w plynie :D

aaaaha byl to ich pierwszy raz w zyciu :)
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 47 / 4 / 0
Zdecydowanie LSD, chociaż DXM i mj też daje radę
  • 3964 / 150 / 0
DXM + ambient = :heart:
  • 75 / 13 / 0
DXM wymiata :-D ew LSD po mj muzyka brzmiała nieźle ale szybko nudziła mi się i przeplatała
z jakimś dziwnym buczeniem.
  • 353 / 1 / 0
najmilej wspominam chyba 2C-E
mocno tez zapadly mi w pamiec doswiadczenia z MDEA no i oczywiscie mj
  • 3901 / 245 / 13
Już się tu chyba wypowiadałem, ale mam świeży miks:

dihydrokodeina + GBL - muza po tym miksie to coś nie do opisania głównie ze względu na brzmienie; znaczenie tekstu docierało do głębi moich emocji, ale bez snucia interpretacji etc. - czyste delektowanie się sztuką - chyba mój faworyt jeśli chodzi o odbiór muzyki.

zioło - po niczym tak nie odpłynąłem w tekst, którego rodzące się w głowie interpretacje zaskakiwały mnie swą trafnością, a do tego wyobraźnia kreowała w czasie rzeczywistym bardzo ciekawe wizualizacje do muzyki. No i te dylatacje czasu kiedy to zdaje się, że piosenka 3 minutowa trwała przynajmniej z 10 minut :).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 257 / 5 / 0
Zdecydowanie GBL
Potem długo nic i THC
no i opio i alko jeszcze.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
A mi generalnie dużo lepiej słucha się muzyki czymkolwiek bym się nie naćpał . Fajnie jest po klonach jak i po metkacie. Zmieniają mi się jedynie gusta. Po klonach słucham czegoś spokojnego a po metkacie bardziej energetyzującej muzyki. :-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.