Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 382 / 7 / 0
Jeśli chodzi o euforię i zjednoczenie z muzyką - pure MDMA only :-)
Jeśli o dysocjację i latanie z dźwiękami - DXM
Psychodeli empatogennej nie próbowałem, choć mam parę NBOM'ów w szufladzie. Czekają na czasy, kiedy gospodarka serotoninowa będzie na odpowiednim poziomie :D
  • 3732 / 45 / 0
Z drugiej strony najgorzej sluchalo mi sie muzyki po benzydaminie z DXM. Najpierw sluchalam Koxboxa - zajebiste kawalki mistrza brzmialy jak napierdalanie w garnki przez turetyka. Pozniej poszlam na koncert jakiegos cover bandu grajacego Iron Maiden - syyyfffff
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 4 / / 0
Ja typuje 2C-P i kannabiny
  • 5299 / 106 / 0
Każda substancja jest dobra tylko trzeba się wkręcić. to siedzi przede wszystkim w głowie, skoro może coś się podobać na trzeźwo to na fazie jest to kwestią wkrętu. Acz to fakt, na psychodelikach najthebeściej, zwłaszcza psy- trance i bienty hmmm, rozmarzyłem się, mimo mefffff
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 418 / 1 / 0
2C-P? serio? w ogóle się nie mogłem wczuć.
Aa, a, kotków sześć,
Nieskończoność w szklance mieść.
  • 6 / / 0
Kiedyś myślałam że DXM, a później spróbowałam MXE. Jak dla mnie muzyka na dysocjantach to coś całkowicie niesamowitego i magicznego. A przy dawkach MXE >100mg zamienia się w latający dywan, na którym można polecieć gdzie się tylko chce :rolleyes:
A 2C-P to chyba najgorsza opcja ze znanych mi.
  • 30 / / 0
ciężko określić idealny narkotyk do słuchania muzyki, bo muzyka muzyce nie równa.

rock/alternatywa/punk/czy inna gitarowa -> opiaty, metkat :heart:
chillstep, elektroniczna -> MXE
disco-polo -> złoty strzał :emo:
  • 562 / 29 / 0
Kanna, i dysocjanty, zwłaszcza te pierwsze. O ile np. fenetylaminy cudownie nasycają dźwięki emocjami, to kannabinoidy całkowicie zmieniają te dźwięki nie do poznania,

Po tryptaminach, zwłaszcza na początku mojej przygody z nimi muzyka często brzmiała "płasko", i wręcz ohydnie. Później się to zmieniło, ale dwóm wyżej wymienionym grupom psycho nie dorównują jak na razie w kwestii odbioru muzyki.

Po stymulantach odbieram muzykę tak samo jak na trzeźwo,

Po opiatach jest przyjemnie, ale muzyka traci swoją "ostrość".

Benzo jak wyżej.

Gbl/alkohol - gorzej, każdy utwór brzmi tak samo, staje się byle jaki, i wytarty jak stary, wyblakły z kolorów materiał.

o, i jeszcze gałka muszkatołowa. Po niej słysząc trzask rozbijanych płytek wrzucanych przez robotników do kosza, i zawodzenie starej kobiety na przystanku stwierdziłam że nigdy nie słyszałam niczego piękniejszego.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Piszecie ,ze po 2cp jest nierewelacyjnie, nie pomyliło sie wam cos?

Pytam, bo planuję może tripa i nie wiem czy sciągać ce (muzyka lux tak jak powinno być), a już cep taki słaby. az wierzyć się nie chce.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 3205 / 176 / 0
Meh, na mnie też 2C-P nie robiło wrażenia. 2C-E nieco lepsze, 2C-B biło je jednak obie na głowę.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.