Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 3 / 0
Jeśli się trafi na dobry sort amf po którym jest taka czysta dopaminowa euforia i god mode i dodatkowo się przepali jakimś zajebistym kolorowym pozytywnym sqnem to mam banie jak po jakichś dobrych pigułach. Psychodela i odbiór muzyki wzmacniają się o 300% do tego zmienia się myślenie. Ogółem do pewnej części stymulantów mix z mj jest dla mnie bardzo pozotowny, pewnie dla tego , że popalam na codzień , choć nie dużo bo max 0,5g to jeśli nie zapale czegoś mi brakuje w fazie, tego kolorowego dopierdolenia :gun: pzdr
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Najlepiej mi się słuchało po 25C-NBOMe. Dźwięki były niesamowicie piękne i głębokie.
  • 2098 / 514 / 0
Trudno mi się zdecydować na jedną konkretną ale w czołówce są z pewnością
4-HO-DET - uczucie bycia muzyką
25D-NBOMe - bardzo przyjemny odbiór muzyki
25C-NBOMe - chęć wejścia w interakcję z muzyką taniec etc.
2C-E - bardzo silna synestezja
2C-D, 2C-B - przyjemny obiór muzyki
bk-MDMA - jedyna substancja po której miałem uczucie chęci potańczenia.
  • 29 / / 0
1.25C-NBOMe
2.6apb
3.MXE
  • 1615 / 29 / 0
Substancja powinna być dobrana w zależności od preferencji użytkownika i rodzaju muzyki.

Np:
Hip Hop, rap, chillout, ambient - marichuana, alkohol
Trance, techno, minimal, schranz - amfetamina, metamfetamina, MDMA, alkohol
house, lata '80/'90, disco - kokaina, MDMA, alkohol
rock, punk - LSD, alkohol
hardstyle, hardcore - MDMA, LSD

Co kto lubi. Nie wyobrażam sobie wjechać na impreze z lat '80 '90 napizgany tabletami, albo scharanz / hard techno zjarany jointami... brrr
  • 343 / 8 / 0
Osobiście lubie hardstyle'owe kawałki, ale jakoś pod wpływem LSD czy innymi tego typu ni chuja mi nie wchodzi... Czasem na trzeźwo, ale po meth itp musi bassem dudnić...

Wtedy zazwyczaj psy/goatrance, psybient, psychill najlepiej się sprawują.

Lata 80/90 wchodzą pięknie po koksie, albo trawce to prawda :-D

Co do tematu to najlepiej mi się słuchało muzyki ogółem po kokainie i 2C-B/2C-I.
Gdyby grzybki były substancją to padło by na nie...
  • 3732 / 45 / 0
Najwieksza glebie muzyki odczuwam po dysocjantach (DXM, MXE, 3-MeO-PCP). Zupelnie przypadkiem sa to moje ulubione narkotyki. Choc trafniej byloby, gdybym napisala, ze ta muzyka jestem. Zazwyczaj wybieram dark ambient, eksperymentalna elektronike/indrustrial i psytrance. Kiedy nie wiem, co wlaczyc po strzale MXE zawsze wlaczam Coil i zawsze jest to najlepszy wybor.
Goa najlepiej slucha mi sie na galce z DXM, hehe.
Elektro na amfetaminie/5-API i takich tam.
Po klasycznych psychodelikach niemal zawsze slucham Vibrasphere, mam straszny sentyment, a muzyka ta jest w dodatku niezwykle uspokajajaca i nie ma w niech negatywnych momentow.
Rapu slucham na trzezwo. :retarded: Metalu i rocka tez.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2651 / 42 / 0
qarhodron pisze:
Jak ktoś pisze, że MJ, albo DXM, to znaczy że nigdy nie brał fenyloetyloamin z grupy 25x-nbome. Po nich muzyka wręcz żyje i kreuje rzeczywistość.
Ja bralem, wszystkie 25, i jak dla mnie dxm król. Nigdy po niczym muzyka mnie tak nie poszatkowala na drobne kawaleczki. Cudo.

Szczegolnie w ciagach.
  • 64 / / 0
Zdecydowana większość podbija muzyke, najczęściej siedze przy mj, nbomy, apb:)
  • 1167 / 13 / 0
dla mnie ostatnio 5mapb i nic wiecej nie potrzeba, nogi same latają :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.