Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 416 / 18 / 0
kosmonautka pisze:
Ja bym 15mg jadła na Twoim miejscu, żeby coś poczuć.

prawdę mówi Łukaszu! Polać jej! :old:
  • 105 / 2 / 0
White_Power pisze:
life tastes great pisze:
Zjadłem ostatnio 15 mg tego specyfiku. Najgorzej wydane osiem złotych w moim życiu :)
Na pewno to było to ? Ten związek pod względem imprezowym w tej dawce jest hitem tej epoki na miarę 4MMC kiedyś. Mnie osobiście lepiej coś takiego na melo jebnąć niż 3MMC teraz
1g-50zł
0.015g-x
x=75gr --> wniosek, nie warto inwestować w małe ilości xD

hit tej epoki- fajny średek, ale to stwierdzenie to przegięcie, 4mmc- owszem. Co łączy oba środki, otóż po jednym i pod drugim najlepiej czujesz się we własnym domu.

5mg ledwo wyczuwalne, choć alkohol działa fchuj mocniej xD
  • 137 / 10 / 0
Co powiecie o podbijaniu fazy tryptaminowej przy użyciu 3-MeO-PCP? Nigdy nie stosowałem takiego połączenia, ale wielu ludzi poleca. Czego mogę się spodziewać po dodaniu 2.5mg do standardowej dawki tryptaminy ? Wzbogaci to znacząco mój trip?
  • 1857 / 70 / 80
Taka dawka to jakaś wkręta, dla mnie to nawet nie dawka progowa.
  • 2881 / 302 / 0
Dokładnie, to bardzo mała dawka.... ja bym do wzmacniania tryptaminy celował bardziej w te 7.5mg jeśli tak się obawiasz
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 123 / 1 / 0
@dante715
To jest aż za bardzo wydajne.
Ja wolałbym już zamówić sobie tego max 100mg, a to i tak dużo.

Nie znoszę odwodnienia po tym. Zdecydowanie negatywnie wpływa na siłę i kondycję.
Na pewno nikt nie chce się załapać na utrzymującą się psychozę, z której znana jest fenicyklidyna.
Jeśli chodzi o miksowanie z czymkolwiek to dodając 3-neo-PCP do stimsów tylko niszczy się fazę. Znowu jak się da tego mało, to małe ilości tylko podbijają stymulację zamiast lekko ograniczyć, czego bym się spodziewał.
W celu zapobieżenia tolerce na stimsy chyba dex lepszy, od dexa lepszy umiar. A do zbijania tolerki ponoć urydyna.
Raz na tym jadąc stwierdziłem że tak na prawdę nie odczuwam żadnej frajdy z wykonywanych czynności. Zresztą w końcu to tak działa.

Raz czy dwa można sobie na tym pojechać, ale są zdecydowanie lepsze rzeczy. Lepiej sobie jointa spalić mj i posłuchać muzyki, 5x więcej frajdy.
  • 703 / 40 / 0
No i nie przetestuję waporyzacji, bo kapsułki są z wypełniaczem :-( Kierwa, powinni o takich rzeczach pisać na stronie sklepu. Szkoda, że środek jest w Polsce mało popularny, mało który sklep go ma w ofercie.
  • 2466 / 15 / 0
dante715 pisze:
White_Power pisze:
life tastes great pisze:
Zjadłem ostatnio 15 mg tego specyfiku. Najgorzej wydane osiem złotych w moim życiu :)
Na pewno to było to ? Ten związek pod względem imprezowym w tej dawce jest hitem tej epoki na miarę 4MMC kiedyś. Mnie osobiście lepiej coś takiego na melo jebnąć niż 3MMC teraz
1g-50zł
0.015g-x
x=75gr --> wniosek, nie warto inwestować w małe ilości xD

hit tej epoki- fajny średek, ale to stwierdzenie to przegięcie, 4mmc- owszem. Co łączy oba środki, otóż po jednym i pod drugim najlepiej czujesz się we własnym domu.

5mg ledwo wyczuwalne, choć alkohol działa fchuj mocniej xD
Ja zawsze najlepiej czuje się we własnym domu.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1660 / 301 / 0
Hm, załadowałem w sumie 30mg i jest tylko lekka dysocjacja. Przyjemny, benzopodobny stan - ale to pewnie zasługa kosmicznej tolerki po przerobieniu 5,5g MXE w 20 dni, także niech nikt się nie sugeruje moim dawkowaniem na pierwszy raz %-D Trzeba będzie przerwy by dobrze poznać ten środek, ale zapowiada się bardzo fajnie. Miło, odprężająco.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 2466 / 15 / 0
Ale zasnąć nie zaśniesz
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.