Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 623 / 44 / 13
Testowałem niedawno w dawce 14 mg (kapsułka).
Bardzo spodobał mi się ten dysocjant, napewno powtórze przygode z tą substancją.
Strasznie się rozczarowałem, gdy zobaczyłem, że ta piękna substancja została dopisana do ustawy banującej :/ Dysocjacja po takiej dawce była gdzieś na poziomie 450 - 500mg DXM, większa świadomość jak na MXE, na wejściu uspokojenie i ciepło jak po opio, potem dysocjacja i bardzo wiele myśli, gdy gdzieś szedłem to wogóle nie czułem zmęczenia. Cały czas miałem wrażenie, że dziwnie się zachowuje, ale towarzysze wyprowadzili mnie z błędu. Miks z mj wyborny :-) . Generalnie zalecam ostrożność na wejściu czułem drgawki, które mnie zaniepokoiły, ale na szczęście szybko minęły.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 373 / 14 / 0
jak dla mnie optymalnie jest 25mg, ale kazdy jest inny, 15 troche malo.

taka ciekawostka gosc zajebal 300mg

https://www.drugs-forum.com/forum/showt ... p?t=229175
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Dopalilem zaraz po edicie maczany i cos wreszcie uswiadczylem. Minusem jest oczywiscie to, ze ciezko odroznic, ktore efekty od ktorej substancji pochodzily, ale cos tam dalo sie wylowic z efektow, ktore opisywaliscie. Bylo to charakterystyczne dla meo poczucie energii/elektrycznosci skupiajace sie na brzuchu i tulowiu, calkiem przyjemne. Wizualnie natomiast troche lipa, tylko lekkie cevy. Jutro planuje 22.5mg.
  • 373 / 14 / 0
IAmAhab pisze:
Dopalilem zaraz po edicie maczany i cos wreszcie uswiadczylem. Minusem jest oczywiscie to, ze ciezko odroznic, ktore efekty od ktorej substancji pochodzily, ale cos tam dalo sie wylowic z efektow, ktore opisywaliscie. Bylo to charakterystyczne dla meo poczucie energii/elektrycznosci skupiajace sie na brzuchu i tulowiu, calkiem przyjemne. Wizualnie natomiast troche lipa, tylko lekkie cevy. Jutro planuje 22.5mg.

po 3 meo pcp raczej nie spodziewałbym się CEV'ow , to całkiem coś innego niż mxe , jedyne podobieństwa to, to uczucie w głowie jak po mxe i wjazd dopaminy , do tego lekka/średnia dysocjacja
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 2 / 0
Anon pisałeś wczesniej jak drugi dzień po fazie jak sie jebalo powyzej 25mg. Podobne uczucie ciała jak po opio, ale umysl bardzo sprawny, wystymulowany jakby w moim przypadku, 7 dniowy ciag i kazdego dnia rano moglem jakby wiecej rzeczy na raz ogarniac i robic, tyle ze cialo oddalone ode mnie bylo, wygrzane. Poczytałem se teraz troche wiecej ten wątek i zainteresowało mnie to co pisaliscie o receptorach sigma i objawionej fazie, nigdy sie w to jakos nie zaglebialem jako iz nie cierpie kaszlodyna, zawsze swedzenie, rzyganie, sraka, i otrucie organizmu nawet przy tak smiesznej dawce jak 1 paczka, wszystko moge cpac tylko nie ten syf, no dobra ale wrocmy do sigmy, nie wiedziałem o tym, ze wszystkie dysocjanty maja opcje tej fazy myslalem ze to tylko przy kaszlodynie, i jak przeczytalem ze to jest ta swiadomosc objawionej prawdy, to moge spokojnie powiedziec ze doswiadczylem czegos takiego jak zezarlem podczas ciagu jednego dnia jakies 100mg na kacu jeszcze dodatkowo, po calym dniu szamania 3meo lezalem sobie na lozku i wszystko mnie juz pochlanialo i zakolorowywalo, az nagle sie poczulem tak... no nie potrafie opisac jakby ktos mi odpalil dodatkowy procesor w mozgu i zaczely naplywac nowe mysli, nowe prawdy, wszystko to bylo takie oczywiste, zapomnialem kompletnie o tym ze cos bralem, neistety urwal mi sie film wtedy i wstalem juz nastepnego ranka, niemniej jednak wyjebane przezycie, z ktorego nie pamietam nic oprocz tego uczucia, zadnych konkretow, zwipowana kompletnie pamiec.
  • 2881 / 301 / 0
w połączeniu z 0,9mg 25C na dziąsło co dla mnie jest dawką małą dało tak potężnego wizualnie tripa że o ja pierdole, wizje, cevy, oevy, kosmos, wszędobylski burdel z niezły mindfuckiem
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1857 / 70 / 80
@oloxn777
100mg w ciągu dnia? Nieźle :-D
  • 451 / 14 / 0
ma ktoś jakieś informacje na temat trwałości tej substancji ? bez dostępu do słońca , w szafce . zależałoby mi żeby wytrzymała tak ze 1-2 lata .
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1130 / 48 / 0
@oloxn

Sigma jest powszechnie kojarzona z deksem, ale tak naprawde chodzi tu o stumulacje receptora, nie konkretna substancje. A stymuluje go cala masa substancji, wiec nie dotyczy to tylko oporowego cpania dyso, ale ogolnie wpadania w politoskykomanskie ciagi. Nie tylko mieszane rozne i wydluzane pojedyncze dyso moga wbic Cie na sigme. Podobnie wrzuca sajko po dyso i vice versa, kodeina zdaje sie tez moze byc katalizatorem. Najpiekniejsze sigmowe i okolosigmowe rozpiedole mialem wlasnie po wrzucaniu trytpamin po 1-3 dawkach metoksy, gdy tamte/tamta juz schodzily. Czyli jakies do 6h siedzenia na MXE + 4-5 na tryptaminie. Potrafi czlowieka rozjebac...

@JS-C
Znajoma walnela kiedys w miesien 70mg MXE i 10mg 4aco. Po trzech minutach odleciala totalnie na lozku i lezala/wila sie przez 2-3h. Stwierdzila potem, ze to najlepszy wizaulnie trip, jaki zaliczyla, pomimo, ze dawka, udzial tej bardziej kolorowej substanci byl stosunkowo niewielki. Nie dziw, wiec ze Ciebie tak sponiewieralo po niewielkiej ilosci 25-c laczonej MXE.
  • 1857 / 70 / 80
Wydaje mi sie że pomyliła ci sie kodeina z kokainą. Nigdzie nie moge znaleźć żadnego info żeby koda miała działanie sigmiarskie, pare razy jadłem kode i nie przypominam sobie tego typu działania.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?