Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
przypomina troszkę MXE, ale jednak to zupełnie inny klimat. rześkość, energia, uspokojenie, otumanienie w jednym. 30mg może być za dużo. radziłbym 20mg, z opcją ew. dorzutki tych 10mg po 30 minutach od podania (PR). ta substancja mocno stymuluje. polecam drogę podania PR dla MXE i 3-MeO-PCP.

Limitbreaker: haha, padłem ze śmiechu po przeczytaniu Twojego komentarza. +1 dla Ciebie :D chociaż przy jednorazowych dawkach 1-2mg dziennie wątpię by takie efekty wystąpiły.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 2 / 0
Ja zawsze po dysocjantach jestem spokojny. Dorzucanie dziala dobrze? Jak jest z wizualami, chodzi szczegolnie o CEVy (porownajcie do dawek 900mg DXM lub 150mg MXE)? Mowisz, ze przypomina MXE - tez ma taki 'mroczny' klimat? Mocno dysocjuje w dawkach 20-30mg? Skoro mocno stymuluje to ciezko przelezec tripa latajac w astralu? :-D Jak z komunikacja i poruszaniem sie? Bardzo widac, ze jest sie pod wplywem? Ile trwa trip przy takich dawkach?
  • 1987 / 108 / 0
przeczytaj ten wątek najlepiej od początku do końca. dużo tu informacji o tej substancji znajdziesz. mroczny to jest DXM, MXE jest świadome, a 3-MeO-PCP to nadświadomość. tu nie ma takiego typowego hole'a. uważaj bardzo, bo ta substancja jest naprawdę przepotężna. to jest zupełnie inny rodzaj dysocjacji niż DXM. w tej sytuacji radzę Tobie nie przekraczać 15mg na pierwszy raz.

no i jeszcze raz - nie będę się powtarzać - przeczytaj ten wątek i moje posty sprzed roku.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 2 / 0
Czytalem ten watek kilka razy w calosci i sledze go tez na biezaco, bo na ten zwiazek czailem sie juz dluzszy czas. Co masz na mysli mowiac przepotezna? Czego mam sie obawiac i na co uwazac? Kilka postow wczesniej CosmoDo napisal, ze to najbardziej lajtowy dysocjant i teraz juz sam nie wiem, co myslec. Do tego teraz radzisz polowe jego dawki... Jesli dorzucanie dziala to zaczne od 20mg. Czy przy takich dawkach mozliwe jest urwanie filmu? Jak sie domyslam w razie czego mozna zastosowac benzo.

Dla mnie DXM jest raczej pozytywny, a na MXE tripy i wizuale sa bardziej mroczne, no i mozna zaliczyc dziure.
  • 1987 / 108 / 0
no właśnie - nie próbuj tu zaliczyć dziury. startuj od małej dawki, poznaj ten związek najpierw, a dopiero potem planuj większe dawki. poważnie mówię, to jest zupełnie inna bajka niż MXE jeśli chodzi o przehole'owanie ;) a do DXM to już zupełnie nie ma porównania. przeczytaj sobie na paru ostatnich stronach opis mój o hole'u czy Grentoo o przesadzeniu.
  • 190 / 2 / 0
Ale wlasnie nie lubie efektow niskich dawek czy to DXM czy MXE. Moje minimum to 3 plateau, bywalem i dalej jednak amnezja i urwane filmy odciagaja mnie od wiekszych dawek. Ok, bede uwazal, mam tylko jeszcze ostatnie pytanie - jak dlugo rozkreca sie do peaku po zjedzeniu? Pytam, zebym za szybko nie dorzucal.
  • 314 / 4 / 0
Kurde, muszę tego dysocjanta w końcu spróbować, niech tylko wskoczy do mojego vendora. Wie ktoś może ile kosztuje teraz 3-MeO-PCP w porównaniu do MXE u jednego vendora? BTW, na poprzedniej stronie właśnie doszedł jeden post ode mnie po moderacji.
  • 1987 / 108 / 0
disko pisze:
Ale wlasnie nie lubie efektow niskich dawek czy to DXM czy MXE. Moje minimum to 3 plateau, bywalem i dalej jednak amnezja i urwane filmy odciagaja mnie od wiekszych dawek. Ok, bede uwazal, mam tylko jeszcze ostatnie pytanie - jak dlugo rozkreca sie do peaku po zjedzeniu? Pytam, zebym za szybko nie dorzucal.
no właśnie, ale jak zapodasz nawet niedużo 3MeO-PCP to poczujesz sedno tej substancji i zrozumiesz o co mi chodzi. sęk w tym, że tutaj nie ma takiego podziału na plateau jak przy DXM, nie ma też tak wyraźnego hole'a jak z MXE. dorzucisz, to te efekty się spotęgują, ale nie wywali Cię tam gdzie myślisz, że Cię wywali. sam zobaczysz.
o dorzutkach Ci nie powiem, bo ja zapodawałem tylko PR, w przypadku PR dajmy na to pół godziny jest OK w przypadku tego sortu który teraz jest.
  • 70 / / 0
substancja ma potencjał ale bardziej do rozmowy czy tam zwiększenia pewności siebie (małe dawki)
niż do tripowania w łóżku do muzyki.
  • 3732 / 45 / 0
Ma potencjal i w jedna i w druga strone. Zalezy jakim potencjalem dysponujesz Ty sam, czytajac ten temat przekonujesz sie naocznie o prawdziwosci starej sentencji - know your body... i tak dalej.

Dla mnie rowniez jest to najbardziej lajtowy dysocjant - dawka 25m i.m. jest idealna do chloniecia lasu, wczucia sie w muzyke. Odoaje pewnosci siebie i wiary we wlasne pomysly, ktore nalezy jeszcze raz przemyslec i zrealizowac na trzezwo. Podobne do MXE oswiezenie, choc nie tak gwaltowne. Nie nadaje sie do dluzszych ciagow. :-( W polaczeniu z tryptamina uziemia i produkuje CEVy, OEVy o niespotykanej dotad jakosci, nadaje mentalnej glebii. Do tego stopnia, ze nie przepadam juz za tryptaminami bez dysocjantu.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.