Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
HCL pewnie nie bardzo (próbował ktoś?). Ewentualnie może dałoby się sprowadzić do freebase prostą metodą z NaOH. Mógłby potwierdzić ktoś, kto się na tym ciutkę zna? :)
alice_in_chains pisze:Nie mam wagi, a nie wiem jak podzielić gram takiego proszku. Pozostaje mi tylko eyeball, a to może być nie dokładne. Czytałem na zagranicznych forach, że dawkowanie 3 meo jest strasznie zróżnicowane zaleznie od sortu, i ludzie piszą żeby zaczynać od 5mg. Mam zerową tolerke na dysocjanty, jadłem tylko dxm bardzo dawno temu.
Jaką startową dawke mozesz mi polecić?
2. jeśli nigdy nie miałeś do czynienia z dysocjantami - no to tak, są dwie szkoły, jedna - walić ile wlezie, a druga (moja) - małymi krokami. ja za pierwszym razem z 3-MeO-PCP próbowałem 12mg i było ok. ale to był fajny, rześki sort :)
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
Jak "przywitać się" z 3-MeO-PCP? Czy znajomość z MXE coś mi podpowie, czy będzie to zupełnie inny rodzaj rozmowy? Zacząć od "pierdolnięcia" i delikatnie schodzić? Na odwrót? Czy tak, jak już robiłem z MXE: próba->max->inne drobniejsze eksperymenty
Ważne - podróżuje wieczorami w mojej piwnicy, z kołdrą, dostępem do świata i możliwością wyjścia na spacer w razie czego. Łodzią do psychopodróży jest mi łóżko.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
obstawiam coś pomiędzy 50 a 100mg łącznie.
coś niesamowitego, bardzo niesamowitego, ale z drugiej strony baaaardzo duży hardkor.
tak czy siak - żyję, mam się dobrze, a to doświadczenie pokazało mi, oj pokazało to czego szukałem cały czas w dysocjantach.
doświadczenie zdecydowanie na plus i bardzo pouczające, w głowie układające, ale radzę bardzo uważać. to nie jest zabawka :)
mam też trochę wyrobioną tolerkę na dysocjanty.
doświadczenie było mega, ale trochę też narozrabiałem przy okazji, po samym hole zmęczenie, brak snu, niedobór magnezu i solidny atak paniki przez cały dzień. cholerna stymulacja, nie mogłem zatrzymać myślotoku, wiedziałem, że to odpuści, ale nie wiedziałem kiedy - za godzinę, jutro, pojutrze? kładę się, zamykam oczy, ale nie jest czarno tylko niebiesko z CEVami, do tego dysocjantowe bezduszne spojrzenie na cały świat, dość ciężki był powrót do świata żywych.
piszę, by ostrzec, ale też zaciekawić. da się osiągnąć niesamowity hole, ale jest to duży hardkor i trzeba być mocno zaprawionym w bojach z dysocjantami by sobie z tym poradzić. mi się to zdarzyło przypadkiem, jakby ktoś chciał to warto to zaplanować, przemyśleć no i mieć sittera. akcje typu dwugodzinna zwiecha przed lustrem gdzie to co widzisz jest całą galaktyką, świadomość która się pojawiła i przyczepia do każdego sygnału odebranego z zewnątrz. i tak stoisz i eee przez 2 godziny. a potem cały następny dzień z bani "wiem, że zejdzie, ale kiedy".
dużo z tego wyciągnąłęm, ale nie mam zamiaru powtarzać. dysocjanty nie mają już chyba dla mnie sensu po tym doświadczeniu. :)
alice_in_chains pisze:zacznij od 2,5 mg, po 2-3 godzinach jeżeli nie będziesz nic czuł to zwiększaj dawki, np. dorzuć 5mg. w ten sposób ustalisz sobie próg który był dla Ciebie odpowiedni. Po przerwie wrzuć dawke troche mniejsza niż to, co ostatnio w sobie skumulowałeś, ale na raz. Obczajone zostało że 20-30 (eyeball) mg daje już fajne dysocjacyjne efekty, ale i tak ogarnia się całą rzeczywistość i nie ma problemu z mobilnością.
Ciekawe doświadczenie, to prawda. Będę musiał je kiedyś powtórzyć we właściwych s&s.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
Spróbuje dziennej suplementacji z 3-MeO-PCP, 0.5mg-2mg, bo czuje w tym terapeutyczny potencjał. Na powtórke z rozrywki ochoty nie mam. Można się poryć. Czekam na kompletne zejście efektów.
MXE to taka zabawka dla dzieci przy tym. 3-MeO-PCP to dysocjantowe DMT, jeśłi masz to za zabawkę to się doigrasz.
Aż mam ochotę pewnych debili znajomych którzy uważają się za mega twardzieli, że co oni nie ćpieli, że oni tego by sniffneli 50mg i mieli by spoko... mam ochotę ich uświadomić. Ale chyba istnieje spore ryzyko, że jak po tym wsadzą ich do psychiatryka albo komuś coś zrobią będzie na mnie.
Doskonałość, sigma, okno transcendecji. poczułem to, dopiero jak się pozbierałem. Uważać bardzo, naprawdę radzę. Delirum maniakalne jest średnio-przyjemnym stanem. Do teraz czuje ten mrok. I moc. Oby to pozostało.
Wracam do dalszego zbijania manii.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/6/69b47500-8b94-4d7d-96e9-97cb37f5822f/dr.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20251009%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20251009T063002Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=9656c4d5d7c803931d9d45aa4526a9de21cad9a7797e7d03771eb86c803579b1)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/modulacja_aktywnosci_kory_przedczolowej_szczura.jpg)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/peleniezkopalni.jpg)
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego
Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannabis-asthma.jpg)
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody
Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/ministerio_de_interior_de_espana.jpg)
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"
W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.