Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 373 / 14 / 0
ja jestem po testach . kibel dobrze przyjal ten sort nie odbijalo mu sie klapą , drugi zrzut spluczki zajebal caly tofiec , bez zbednego pierdolenia. jedno jest pewne , ze dobrze odkazilo muszle , nastepnym razem kupie domestos ponoc zostawia na kiblu lepszy afterglow.

tyle na temat tych pseudo dysocjantow.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 2 / 0
Mozesz napisac cos wiecej? Substancja Ci nie podpasowala czy z sortem jest cos nie tak?
  • 2310 / 11 / 0
@KapitanSowa

Pseudo to Ty masz zdolnosc do fazowania. Zapodaj domiesniowo 25mg i bedziesz usatysfakcjonowany - ewentualnie zmiksuj z tryptamina to zobaczysz nowa jakosc !
  • 61 / / 0
zakładając że mam 100mg, czy da się to rozpuscić w wodzie/spirytusie aby podzielić to na 4 króliki doświadczalne? jaka jest rozpuszczalność (ile ml spirolu)?
And I was thinking to myself,
’this could be heaven or this could be hell’
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...
Welcome to the hotel california
  • 1987 / 108 / 0
w wodzie rozpuść.

co do sortu obecnego to wydaje mi się całkiem dobry
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
a jakbym chciał rozpuścić w wodzie gieta, to ile wytrzyma poza lodówką w ciemnym miejscu (piwnica)?
  • 61 / / 0
boli mnie brak opcji edycji wcześniejszego posta po jakimś czasie :( proszę moda o połączenie.
wpadlem na pomysł żeby w litrze wody rozpuścić gram tego, a potem odlać do każdego kieliszka po 50ml (50mg), odparować wode i to, co zostanie przesypać do dilpaków. jeśli będę miał ochotę na eksperyment laboratoryjny, będę mógł potem znowu w 50ml rozpuścić zawartość jednego pakietu i odmierzyć strzykawką porcje dla szczura. czy jest w moim planie coś, co mi go uniemożliwi? czy 3-meo nie ulegnie degradacji podczas odparowywania albo późniejszego przechowywania?
  • 1857 / 70 / 80
Ale litr wody paruje bardzo długo, lepiej rozpuścić to w czymś co paruje szybko, no i w małej objętości. Rozpuść sobie 1g w 20ml a nie w 1000ml, kurde skąd pomysł na tak dużo rozpuszczalnika? %-D
  • 2310 / 11 / 0
JA ostatnio rozpuscilem 25mg w 1,5ml wody. Zalalem material wrzatkiem - nie stracil nic na mocy. Czyli na 500mg uzyj okolo 300ml, ale to bez sensu IMHO, odparowywac pozniej itp ? kazda operacja z cieplem i swiatlem degraduje material. A jak bedziesz mial butelke 150ml to kazde 1,5 ml bedzie miec okolo 25mg 3meopcp, ktora dla mnie wydaje sie jedyna dawka i nastepnym razem celuje w 40 :)
  • 61 / / 0
Nie mam wagi, a nie wiem jak podzielić gram takiego proszku. Pozostaje mi tylko eyeball, a to może być nie dokładne. Czytałem na zagranicznych forach, że dawkowanie 3 meo jest strasznie zróżnicowane zaleznie od sortu, i ludzie piszą żeby zaczynać od 5mg. Mam zerową tolerke na dysocjanty, jadłem tylko DXM bardzo dawno temu.
Jaką startową dawke mozesz mi polecić?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.