Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Skąd wiesz, że nie uszkodziłeś sobie mózgu? Jak to zbadałeś?

@fat: nie, wszystkich antagonistów NMDA.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
a co ma droga podania do potencjalnej neurotoksyczności?

po drugim kontakcie (<10mg) stwierdzam, że to troszkę za mało, natomiast sama substancja... jest jakąś genialną namiastką - jak mniemam - ibogainy.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
@UP. Przy podaniu dozylnym wystepuje szybciej wieksze stezenie substancji we krwi niz przy innym podaniu.
  • 1987 / 108 / 0
ale szybciej schodzi niż przy innym podaniu.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
... i co z tego, ze szybciej schodzi ? Doznanie jest intensywniejsze a chyba o to chodzi ? Trip po Salvii trwa pare minut i jest ok. Zawsze mozna dowalic kolejna daweczke.
  • 1987 / 108 / 0
mi chodziło o neurotoksyczność. choć wiem, że zależność nie jest liniowa.
  • 2310 / 11 / 0
Lubuje sie ktos w domiesniowym podaniu 3Meo ? Jakie wrazenia ?
  • 811 / 5 / 6
Jak z trwałością 3-MeO-PCP w wódce/spirytusie rektyfikowanym?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
3 tygodnie bez zauważalnych strat mocy - dłużej nie próbowałem
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
Pytanie - próbował ktoś intoksykować 3-MeO-PCP przez dłuższy czas w ciągu? Ciągiem nazwijmy np. 4 razy w tygodniu przez np. miesiąc. Jak to się odbiło na psychice / organiźmie?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.