Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Skąd wiesz, że nie uszkodziłeś sobie mózgu? Jak to zbadałeś?

@fat: nie, wszystkich antagonistów NMDA.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
a co ma droga podania do potencjalnej neurotoksyczności?

po drugim kontakcie (<10mg) stwierdzam, że to troszkę za mało, natomiast sama substancja... jest jakąś genialną namiastką - jak mniemam - ibogainy.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
@UP. Przy podaniu dozylnym wystepuje szybciej wieksze stezenie substancji we krwi niz przy innym podaniu.
  • 1987 / 108 / 0
ale szybciej schodzi niż przy innym podaniu.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
... i co z tego, ze szybciej schodzi ? Doznanie jest intensywniejsze a chyba o to chodzi ? Trip po Salvii trwa pare minut i jest ok. Zawsze mozna dowalic kolejna daweczke.
  • 1987 / 108 / 0
mi chodziło o neurotoksyczność. choć wiem, że zależność nie jest liniowa.
  • 2310 / 11 / 0
Lubuje sie ktos w domiesniowym podaniu 3Meo ? Jakie wrazenia ?
  • 811 / 5 / 6
Jak z trwałością 3-MeO-PCP w wódce/spirytusie rektyfikowanym?
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
3 tygodnie bez zauważalnych strat mocy - dłużej nie próbowałem
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 268 / 0
Pytanie - próbował ktoś intoksykować 3-MeO-PCP przez dłuższy czas w ciągu? Ciągiem nazwijmy np. 4 razy w tygodniu przez np. miesiąc. Jak to się odbiło na psychice / organiźmie?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.