Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 557 / 2
Warto zwrocic uwage na sam fakt przyjmowania amfetaminy a szczegolnie ciagow. Maratony powinnismy sami kontrolowac nie dac sie uwiezic w rece. Wyklepac ostro duzo i dlugo porzadnie dobra robisz to juz tydzien czas odpoczac mozna ile sie chce jak ktos lubi ale starajmy nie dac sie do reszty ogarnac temu zlu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Orgazm po amfetaminie jest dużo lepszy przez wielogodzinne podniecenie. W połączeniu z sildenafilem 50-150mg orgazm jest dłuższy, co zauważyłem
  • 61 / 2 / 0
I jeszcze to ok to ostatni raz takie pozegnanie z tym nalogiem. Tylko tych ostatnich razow sie robi sporo
  • 20 / 2 / 0
06 stycznia 2018Amidead420 pisze:
Orgazm po amfetaminie jest dużo lepszy przez wielogodzinne podniecenie. W połączeniu z sildenafilem 50-150mg orgazm jest dłuższy, co zauważyłem
To interesujące. Muszę tego spróbować :yay:
  • 542 / 37 / 0
Orgazm po dlugim waleniu rozpierdala całą przyjemność. A do tego jak sie już wystrzeli to instant zwała napierdala, tragiczne uczucie, poczucie winy straty i jakby swiat sie zawalił.

no kurwa slabe to jest, a i patrząc z boku to przypał jak skurwesyn. gorsze tylko to jakby ktoś zobaczył, że dajesz cos per rektum.
  • 279 / 24 / 0
na szczęście to mija po następnej kresce
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
U mnie po wystrzale nigdy nic nie zostawało już, bo łapczywie wszystko było ojebane w trakcie tego przypałowego procederu.

To musi strasznie wyglądać z boku jak przez kilka h, albo nawet całą dobę marszczy się pingwina i tylko co jakiś czas dopierdlając kolejną dawkę prochu. bleeeeeeee
  • 1 / / 0
Najlepsze jest doprowadzanie do orgazmu i przerywanie chwile przed samym szczytem. Dopiero za ktoryms razem wielki wystrzal. Tylko uwaga bo mozna dziure w suficie zrobic.
  • 542 / 37 / 0
^ tak, a potem czujesz się jak najbardziej spierdolona osoba na świecie.
po ketonach tak nie było, ale po speedzie to instant zwała i to taka "ojejku co ja zrobiłem".
  • 904 / 175 / 0
[mention]hertz[/mention] Jest tak bo tracisz zainteresowanie tym co robisz. Nikomu się nie chcę drugi raz walić po takim maratonie. Wkręć się w inną czynność to nie będzie tej "zwały". %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.