Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 998 / 2
Często po lizergamidach można doświadczyć szczękościsku. Ja miałem po 1P przez część tripa i po AL-LAD przez większą część tripa. Dobra w tym wypadku jest guma do żucia.

Jeśli chcesz totalnie odjechanego wewnętrznie tripa to weź 100ug 1P-LSD i 66ug ALD-52. Oczywiście postaraj się o zerową tolerancję (czyli odstęp). Powinieneś mieć ego death, a po tym doświadczeniu introspekcja to będzie za mało powiedziane.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 236 / 32 / 0
blackgoku wybacz, ale czasem pleciesz bzdury. Uprzesz się na jakąs informację/miksa/cokolwiek i klepiesz to wszędzie tak, jakby to była recepta na uzyskanie efektów, które miałeś TY. Oczywiście nie zachęcam do rzucania się na głęboką wodę i zalecam panu [mention]rozowytygrys[/mention] stopniową eksplorację dawek, ale 100ug 1P+ 66ug ALDa to żadne zapewnienie nie wiadomo jakiej introspekcji, a TYM BARDZIEJ ego death. Żeby nie było - nie mówię, że tak nie będzie- 166ug to już może być przyzwoity trip i wiele dziać się może, ale tu nie ma przepisu na uzyskanie danego efektu, szczególnie w kwestii ego death...
Każdy lizer na każdego zadziała inaczej i zależnie od dnia, choć 1P i ALD z reguły najbardziej introspektywne i również je bym zalecał. Przy 150-200ug masz już duże szanse na uzyskanie tego efektu, o którym mówisz. Ale nie oczekuj ego death przy takim dawkowaniu. Przy takich dawkach to albo ewenementy albo chuj wielki, a nie ego death
  • 12 / 1 / 0
Ja mam podobne odczucia. Próbowałem wszystkich lizergów w różnych dawkach i przy 200 mcg ALD-52 było mi bardzo daleko do ego-death. Było przyjemnie, kolorowo, dosyć introspekcyjnie ale np. do tego co przeżyłem po 300 mcg eth-lada to nawet się nie umywało. No, kurwa, not even close. To samo przy 300 AL-LAD + 50 1p-LSD, nawet wyszedłem się przejść, a nie wrzucam psajko jak pojebany. Maks raz do 2 razy w miesiącu.
  • 10 / / 0
Będę prowadził eksperymenty. Myślę, że zacznę od spróbowania 1p w dawce blottera 120ug żeby poznać to mindfuckowe działanie i następnym razem podejdę do miksu wspomnianego przez blackgoku. Poszukam też inspiracji w wątkach tych lizerów.
Dzięki za rady.
  • 1 / / 0
Witam.
Chciałem zarzucić ALD 52 ale targają mna watpliwosci. Mianowicie. Jak ta substancja ma się do nadciśnienia oraz niedoczynnosci tarczycy (zażywam lek o nazwie triplixam 10 x 2,5 x 10 i kolejno euthyrox n25) .Ponadto mam przewlekłą chorobe nerek stadium 2 (GFR w granicach 70).
Prosze o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam.
  • 50 / 6 / 0
Zakładając że wizualnie satysfakcjonuje mnie 45mg 4-HO-MiPT to jaka dawka ALD-52 zafunduje odczucia na podobnym lub wyższym poziomie?
Bo często czytam że 1 karton 100mcg to śmichy hihy do rozpuku lub uczucie niedoćpania i mam wątpliwości czy zjadać jeden czy dokupić.
Lizergamidów jeszcze nie próbowałem więc w sumie to nie do końca wiem czego się spodziewać.
tropimy maczannę
  • 236 / 32 / 0
1 to przedsmak, coś w granicach 25mg mipro. 2 kartony powinny być w miarę zbliżone siłą do 45mg mipro, albo i lekko mocniejsze. Przy 1 jest lajt, od 2 zaczyna się dziać, trzeba do nich podejść bardziej (że tak to nazwę) z głową.
  • 610 / 29 / 0
2 kartony po 100ug będą odpowiednie. Mój trip na 50 mg miprocyny przyrównałbym wizualnie właśnie do 200ug ALD-52, może nawet jeden punkt więcej dla homipta :)
  • 2084 / 250 / 0
Będę zamawiał 1p na 16.03 i zastanawiam sie nad dokupieniem ALD-52,podobne do LSD i mniejsze dawkowanie. Chcę zarzucić we Wrocławiu dzień przed koncertem l.u.c, planowałem eksperyment ze sporą dawką 1p. Chcę zobaczyć, czy jest róznica między 400 a 750, bo jak nie ma to będe brał po 375-500. Planowałem wziąć 4x125 1p i po godzinie 2x125 1p, bo wydaje mi sie, ze dorzucanie wydłuża peak, choć doświadczenie mam małe, jadłem 1p 2x. I tu mam pomysł, żeby 2 kartony 1p zastąpić dwoma ALD-52 też po 125. No i bawić się w dorzutkę (250 1p i 250 ald a po godzinie 250 1p) czy np. od razu wdupić 375 1p i 250 ald bez dorzucania? Jak to jest u was z dorzucaniem? Wydłuża peak czy mi się tylko wydawało? I czy z waszych doświadczeń jest jakaś róznica przy zwiększaniu dawek ponad te dajmy na to 500 1p? no i jak z bezpieczeństwem takiego miksu, podobnie jak przy samym 1p? Bo dawka spora i będę sam.
  • 3649 / 998 / 2
Do 2-3 godzin od włączenia stopera (wsadzisz w usta blottery) jest szansa, że wzmocni tripa. Przy takich dawkach - biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie, to bym się nie pierdolił i walił od razu. Ale co do bycia samemu na tripie, cóż, jest hard. Taka dawka to dawka jak to kiedyś ktoś okreslił, dla psychodelicznego komandosa. Możesz mieć niezły przypał, jak Ci się zakrzywi czasoprzestrzeń i nie będziesz wiedział, czy to co widzisz to rzeczywistość. Już przy 200ug 1P może coś takiego wystapić. Ja bym nie ryzykował biorąc sam. Przydał by się tripsitter
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.