Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 998 / 2
Re: ALD-52
Nieprzeczytany post autor: blackgoku »
07 października 2017InsaneSuperSand pisze:
Miałem dłuższą przerwę od psychodelików, ale ostatnio brałem 100ug 1p-LSD
Wcześniej LSD i grzybki dość często. Teraz chce wrzucić 300ug ale pytanie jest jedno - czego.
Mam ochotę na podróż w głąb siebie, porozmawiać ze samym sobą, odpowiedzieć na parę pytań, przeżycie mistyczne itd. Wizuale nie są aż tak ważne.
I teraz pytanie, lepsze do tego będzie 1p czy ALD-52?
1P-LSD jest bardziej mindfuckowe.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 145 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: test123 »
na pierwszy raz z sajko lepiej miprocynę czy ALD-52?
Co lepsze do klubu?
Da się zasnąć po 6h?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 5220 / 927 / 0
Na pierwszy raz do klubu to sajko odradzam. ald jest sedatywny jak na klub. DOC, 2cbfly ale za dlugo dzialaja . Mozesz sproboweac ewentualnie al-lada w mixie candy flip:) super sprawa
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 390 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mipro »
11 października 2017test123 pisze:
Da się zasnąć po 6h?
Po DXM spałem jak bobas po kilku godzinach, po sajko nie mogę usnąć co najmniej 12 godzin od zarzucenia (chyba, że wspieram się czymś innym, chociażby benzosami). Jednak "nawet" po jednym kartonie raczej nie uśniesz przez następne 8-12 godzin.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5220 / 927 / 0
No ale sajo plus koda :) Akurat lubie ten mix na zejsciu. Daje to super relaks fizyczny gdyz kodzia daje fizyczna blogosc a sajo podkreca nasze odczucia. Mozna jeszcze jakis benzosik zarzucić o rozluzniajacym dzialaniu na miesnie. Czysty relaks gdy ma sie wygodne legowisko. Bedziesz Sajko Kotem :d
Szkoda afterglow na sen marnowac. Po calej jeździe na szajko warto sobie taki relaks zafundowac bo raczej wymeczony nie bedziesz. mj tez bym dowalil :D hehe
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 390 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mipro »
Ja potrafię łącznię z 40 godzin nie spać i niestety daje się to we znaki :D Dlatego czasem benzo jest ratunkiem, chociaż staram się go nie dorzucać na koniec.

Czasem mądre pomysły przychodzą, ale czasem zrobi się mega burdel w domu i nagle siły zabraknie by to dzieło dokończyć :D

kody nie ruszam bo to opiat jebany :)
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 145 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: test123 »
Co da większe wizuale a mniejszy wjazd na psychikę ALD ( 50mcg) czy miprocyna (25mg)?
Gdzie krótsza faza?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 5220 / 927 / 0
miprocyna da wieksze wizuale. 50 alda to taka dawka ni w kij ni w oko gdzie 25 mg mipro daje pelnoprawnego tripa. Mentalnie tez bedzie mocniej
The methapor of Life

• 871 / 119 / 22
Nieprzeczytany post autor: global108 »
Czy jak rano (6:00) zarzuciłem 4mg etizolamu, to wieczorem (20:00) mogę zessać papiór ALD-25? eti to krótko działające benzo i chyba nie powinno zbić psychodeli alladyna??
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 119 / 0
Nieprzeczytany post autor: mj2086 »
ja zarzucałem eti o 8 rano a karton o 15 tego samego dnia i działało
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.