Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
27 lipca 2017zakriahh pisze: Przecież te myśli to kwestia osobnicza. Nie sądzę, aby każdemu po przegięciu np z 4f-MPH wkręcały się myśli o byłej...
PS. Po takim mixie są przez tydzień hiperrealistyczne koszmary/dziwne sny
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Pij eter, będziesz wielki
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
30 czerwca 2017fraktal123 pisze: Jak wypada w porównaniu do 1p-LSD ? Najbardziej interesuje mnie ten wpływ na umysł, a nie gówno warte wizuale jak po AL-LADzie.
zdziwił mnie bodyload, którego doświadczyłem po zażyciu tego lizergamidu. szczękościsk trwał przez cały trip (około 15h), nie byłem w stanie pogryźć nawet miękkiej bułki.
IMO 1P-LSD brane w dzień jest łatwiej o ego-death, zakrzywienie struktury wszechświata lub badtripa (dla nieograniętych). ALD-52 jest o wiele lepsze, chociaż mi nie za bardzo odpowiadają te różano-fioletowe przebłyski na fraktalach w dzień ;) Najlepiej jest wieczorem :D
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.