co do podbijania to wrzuciłem kilka protipów do wątku Wzmacniaie działania tam też kierujcie tego typu pytania - albo lepiej - wyszukajcie tam odpowiedzi. Od teraz będę walił ostrzeżenia za ciągłe wałkowanie tych samych tematów - jak chociażby z pieprzem powyżej. Kurła, macie spis wątków i wyszukiwarkę, nie ma żadnej wymówki aby iść na skróty i prosić się o podanie wszystkiego pod nos
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Tak że recepta na mdłości prosta - przestań żreć Tjokodyn. Jak już musisz kodę zarzucać, zainwestuj w Antidol15 z ekstrakcją, ja mogę walnąć nawet gram kodeiny z ekstrakcji Antka i nigdy nic mi nie było jeśli chodzi o parasyf; nigdy nie miałam objawów chorobowych wątroby i na badaniach też w normie. Tym niemniej należy uważać z ekstrakcją i jak się spieprzy (zdarzy się raz na sto - filtr pęknie), to po prostu wkładamy ten filtr do wody, wyżymamy mocno i trudno - ekstrakcja od nowa. Nigdy z parasyfem!
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Hmm, tak sobie rutynowo sprawdzam ceny i w trakcie przebiegu po MP.pl zauważyłam coś dziwnego, mianowicie na stronie dozu nie ma już opcji 16tbl, na MP przy cenie pokazuje b/d (jak przy wycofanych lekach, np przy wersji 20 tabletek), a kupić za np. 9.99/16 można tylko na wysyłkowych.
Coś się zmieniło w stacjonarnych z dostępnością 16tek albo znowu jakieś durne prawo weszło, czy wszystko tak samo?
Dziwi mnie tylko zbieżność na tych dwóch stronach, jakoś niepokojąco to wygląda - nie, żeby teraz kodeina mogła cokolwiek mi tu zrobić (choć miałam podobne przypadki jak wyżej piszą, typu trzeci dzień po fencie na sucho dwa opakowania i nieoczekiwane ciepło na 20 minut w zimny dzień, lało jeszcze, ja po towiec), a poza tym i tak bardziej Z REGUŁY opłaca się inny system kupowania #pdk, ale chciałam zapytać.
Przejrzałam kilka ostatnich stron i paniki/napinki nie ma, więc chyba si. Si, czy nie?
@LolaNorth zaakceptowałam na szybko tutaj, nie mam serca opierdalać za to, że powinnaś napisać w sprawach pilnych i otrzymałabyś odpowiedź - albo mniej pilnych - jedno opakowanie nic Ci RACZEJ nie zrobi, chyba że nadwrażliwość albo prolemy z żołądkiem, aka pęknięte wrzody bezpośrednio po zażyciu albo na skutek dłuższego brania wykształcone, jak u naszej młodej koleżanki na W dawno temu. Wiem, że u Ciebie już dawno po sprawie, odpisz. Pewnie ten ból to nerwówka i 5-10 minut później już pogotowia nie trzeba było. ;)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A odchodząc od tematu, dawka kody w mgnieniu oka skoczyła mi do 495mg i będę chciał z tego schodzić bo jednak szkoda mi 30zł na chwile przyjemności. Wczoraj wziąłem z ciekawości resztki skitrane w biurku - 285mg i o dziwo coś pogrzało ale bez wyrzutu histaminy którą bardzo lubię :C
I zauważyłem też że biorąc anty histaminę działanie kody jest słabsze.
Miałam w czerwcu 2019 usuwany woreczek żółciowy, w zeszłym roku zdoafnozowano u mnie również:
Gastropatia rumieniowa, refluksowe zapalenie błony śluzowej przełyku, niewydolność wpustu żołądka, przepuklina rozworu przełykowego.
A do reszty i mojego pytania; zapierdalać
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.