Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 467 / 4 / 0
ale nawet mala ilosc moze zabic, zalezy od organizmu bo dlaczego by tak przestrzegali zeby uwazac jak sie zastrzyk robi, nawet z igly sie usuwa powietrze poprzez lekkie wcisniecie tloczka.
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
Codeine Fanatyk pisze:
ale nawet mala ilosc moze zabic, zalezy od organizmu bo dlaczego by tak przestrzegali zeby uwazac jak sie zastrzyk robi, nawet z igly sie usuwa powietrze poprzez lekkie wcisniecie tloczka.
No ale jednak zostawia się to puste miejsce w kontrolce. Tak też się przecież przedostaje powietrze do krwi.

A tak w ogóle to po co o tym gadać, Kodeiny nie podaje się i.v i tyle w temacie. Za to i.m można i stosowałem tą metodę wiele razy.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
jon pisze:
i co? podawał ktoś od tamtego czasu kodeinę i.v. ?
tak ja jakieś 30 minut temu strzeliłem 180mg z przefiltrowanych 6 kapsułek talvosilenu forte. w sumie to nic nie poczułem. zrobiłem to z desperacji, łudziłem się że może coś jednak będzie czuć, jednak nic nie czuć oprócz lekko podniesionego tętna.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2009 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
i co? podziałało po jakimś czasie w końcu?
pozdro
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 1 / 0
wydaje mi sie ze on to mowil z ironia jon...
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
tak jak pisałem nic nie poczułem oprócz lekko podniesionego tętna i ciśnienia (pewnie przez histamine)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
ksionc pisze:
jon pisze:
i co? podawał ktoś od tamtego czasu kodeinę i.v. ?
tak ja jakieś 30 minut temu strzeliłem 180mg z przefiltrowanych 6 kapsułek talvosilenu forte. w sumie to nic nie poczułem.
roztworek malutki po talvo az sie prosi do pukniecia
ale probowac raczej nie zamierzam

ale warto pomyslec o i.m.
timeless z tego co pamietam pisal, ze tak robil
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
a potem zapierdalaj z mięśniami bolącymi. przypomni Ci się lo, wfy i zakwasy :)
  • 1213 / 18 / 0
Ja waliłem im:
a) 0 efektów
b) kurewsko bolą mięśnie po zastrzyku
c) cycki
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Zapodawając I.M 400mg kodeiny z płatków jedyne co poczułem to wypierdol histaminy- ryj mi cały spuchnoł i wyglądałem jak papa smerf mięśnie mnie nie bolały ale to pewnie dlatego, że ja nie mam mięśni buhahahaahha %-D
Ale to w ramach eksperymentu, byłem też ostro naćpany metkatem więc może to on całkowicie ją przyćmił :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!