obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
zielarz156 pisze:Jest się czego obawiać przy braniu 5-HTP? Wiem, że jakbym brał mefedron dzień w dzień to potem może na długi czas obniżyć się poziom serotoniny a jak jest tutaj? I co sądzicie o połączeniu 5-HTP + Noopept?
Depresja to nie tylko dysfunkcja serotoniny. Jeśli słyszałeś o Vetulanim to wiedz, że wyrobił sobie imię właśnie między innymi łącząc depresję z obniżonymi poziomami katecholamin. Inne objawy depresji są wywoływane różnymi zaburzeniami neuroprzekaźników i lekceważenie ich wpływu i zaleczanie serotoniny na dziko, ignorując przy tym resztę jest wg mnie, w najlepszym wypadku, skrajnie optymistyczne. Nie bez powodu jest wiele rodzajów antydepresantów działających na różne neuroprzekaźniki i tym samym z różną skutecznością na innych pacjentów.
Foka3054 pisze:Od 10 dni suplementuje 5htp i faktycznie występuje poprawa nastroju ale tylko do południa potem nastrój spada, czy ktoś tez tak miał??
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
scalono - nv13
sorry za post pod postem, do scalenia.
Mam takie teoreetyczne pytanko. Czy łącząc 5-htp z serotonin release agent, w tym przypadku 5-EABP, mogę nabawić się zespołu serotoninowego? Bo momentami się o to podejrzewam, aczkolwiek zawsze w miare responsible drug use dlatego jeszcze żyje.
Mam czysty ekstrakt griffonia simplicifolia 99% 5-htp. Jak to dawkować, gdy biorę wieczorami od 200 do 500 mg 5-eabp? Czy przed każd ąrepetą zaruzcić jako uzupełnienie, CZY wcześniej zjeść więcej?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Ktoś ma takie same objawy czy może kupiłem jakieś dziadostwo które rozpierdziela mnie od srodka ?
To całkiem normalne, jesteś zdrów.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.