obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
zielarz156 pisze:Jest się czego obawiać przy braniu 5-HTP? Wiem, że jakbym brał mefedron dzień w dzień to potem może na długi czas obniżyć się poziom serotoniny a jak jest tutaj? I co sądzicie o połączeniu 5-HTP + Noopept?
Depresja to nie tylko dysfunkcja serotoniny. Jeśli słyszałeś o Vetulanim to wiedz, że wyrobił sobie imię właśnie między innymi łącząc depresję z obniżonymi poziomami katecholamin. Inne objawy depresji są wywoływane różnymi zaburzeniami neuroprzekaźników i lekceważenie ich wpływu i zaleczanie serotoniny na dziko, ignorując przy tym resztę jest wg mnie, w najlepszym wypadku, skrajnie optymistyczne. Nie bez powodu jest wiele rodzajów antydepresantów działających na różne neuroprzekaźniki i tym samym z różną skutecznością na innych pacjentów.
Foka3054 pisze:Od 10 dni suplementuje 5htp i faktycznie występuje poprawa nastroju ale tylko do południa potem nastrój spada, czy ktoś tez tak miał??
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
scalono - nv13
sorry za post pod postem, do scalenia.
Mam takie teoreetyczne pytanko. Czy łącząc 5-htp z serotonin release agent, w tym przypadku 5-EABP, mogę nabawić się zespołu serotoninowego? Bo momentami się o to podejrzewam, aczkolwiek zawsze w miare responsible drug use dlatego jeszcze żyje.
Mam czysty ekstrakt griffonia simplicifolia 99% 5-htp. Jak to dawkować, gdy biorę wieczorami od 200 do 500 mg 5-eabp? Czy przed każd ąrepetą zaruzcić jako uzupełnienie, CZY wcześniej zjeść więcej?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Ktoś ma takie same objawy czy może kupiłem jakieś dziadostwo które rozpierdziela mnie od srodka ?
To całkiem normalne, jesteś zdrów.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.