Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 58 / 0
Coś w tym jest, wielu moich znajomych nie wyczuwa tej esencji działania g, wielu przypadkach wynika to z nawyków i oczekiwań związanych z piciem alkoholu. Część nie może wyłapać pewnych szczegółów w działaniu, bo nie są panami butli i nie mieli okazji potrenować poza imprezą.
Jak wpadnie takiemu g, to jednodniowy użytek potrafi go naprostować i umiłować płyn, co to żadnych kacy i uboków nie ma %-D
  • 2897 / 619 / 10
Kurczę, fajny ten giebel :-)
Rozmawiać się chce, euforia jest, libido skacze w górę... No i chęć na dolewkę ogromna. Oj coś czuję, że zaprzyjaźnię się z tą substancją :diabolic:
Z rzeczy agonizujących GABA-B niejednokrotnie jadłem baklofen, który się do giebla nawet nie umywa.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 36 / 4 / 0
Sorki za pytanie jeśli głupie, ale jaki jest właściwie obecny status prawny GBL w Polsce jeśli chodzi o kupowanie i posiadanie go jako osoba prywatna? FAQ czytałem, ale jest trochę przeterminowany.
  • 5909 / 1221 / 43
Wierzycie, że godzinę temu walnąłem 4ml i nic.
Od wczoraj rano przestał działać.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 440 / 32 / 0
^ nie baw sie w dalsze podbijanie dawek tylko przypierdol baklofenu przez kolejne powiedzmy 3 dni (zeby GBL zeszedł z ciebie i przestało telepac) później mozesz przedłużyć przerwe na kolejne 2-3 dni jedząc jakieś klony. Po takiej paru dniowej rpzerwie mozesz wrocic do G i powinien klepac jako-tako.
  • 5909 / 1221 / 43
No ok - wiem. Zanim to napisałaś poszło 2ml jeszcze. Dzień przed tym, zauważyłem gwałtowny spadek tolerki. Po 2,5ml zasypiałem. Dziś jeszcze skołuje benzo i baclo. No i telepie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 440 / 32 / 0
Sama kiedys tak robilam, ze jak z g pożytku nie było wielkiego to przeskakiwałam na baklo na te okolo 3 dni zeby uwolnic sie od g później jakies benzo/kanna zeby zapchac glowe i znow g i takie cykle sie sprawdzaly.
widze jedna wade takiego rozwiazania: kazda odstawka od g wiazala sie z kardio-wypierdolem. takze takie cykle warto robic ale nie czesciej niz 2 tygodnie z g, bo szkoda pikawy.
  • 226 / 7 / 0
Gdybym się tak bawił, to chyba odpuściłbym baklo a wziął benzo, żeby nie smyrać GABA-b.
  • 440 / 32 / 0
nie ma problemu ze smyraniem gabaB bo uzalezniony jestes od konkretnego zwiazku chemicznego, a nie od pobudzania receptoru.
  • 5339 / 964 / 0
Ja zaluje ze tak pozno sie baclo zainteresowalem. Moze bym nie wpadal w takie pojebane ciagi na g i robil przerwy. W pewnym momencie ciagu na g to juz jest bez sensu. Dzialanie slabe na tyle, ze szkoda wrzucac kiedy faza godzinna to 3 zl i sama sedacja.
No ale wtedy g byl tani to sie tak bawilem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.