Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 7 / 0
Wie ktoś, czy w forumowym sorcie jest THF? Chcę podgotować, a mam kuchenkę gazową i trochę strach. : D
  • 168 / / 0
Czy można brać GBL jak się bierze na codzien Flubromazepam w dawce 6 do 8 mg ? GBL rekreacyjnie. Czy nie dostanę żadnej depresji układu oddechowego czy innych niespodzianek ? Czy GBL będzie działał lepiej lub gorzej?
Uwaga! Użytkownik xxcainx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 13 / 0
Dla doswiadczonych userow, czesto mieszajacych (niestety ja) alko z gblem, albo benzo z alko, benzo z gblem, ale wtedy najlepiej miec ze soba stima albo chociaz energydrina. Jak ide sie najebac to zawsze na podkladzie z G wiec... Faza napewno lepsza (mowie o sobie) ale bardziej tyrasz gaba i jest ryzyko depresji u kladu oddechowego dlatego jesli sie zdecydujesz co odradzam, to od min. Dawek G nawet i 0,8 chociaz dla mnie to nie do wyczucia, ale pamietam poczatki...
  • 161 / 2 / 0
Witajcie, skorzystałem z usługi, dostałem 2 butle jedna mniejsza druga większa, zapodałem 2 ml i coś nie działa.
  • 506 / 109 / 0
jeśli dopiero zaczynasz tą zabawę to musisz wypić koło 30ml żeby zaczęło działać jak należy ;)
  • 581 / 78 / 0
Co za bzdura..... Opisywałem parę stron wczešniej swoją pierwszą w życiu polewkę 0.7 która zadziałała tak, ze nagle stałem sie najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi. Niby czemu za pierwszym (drugim, trzecim..... piętnastym) razem miałoby nie działać?

Jeśli wypiłeś na pierwszy raz 2ml i nie działa, to znaczy ze ktos Cię ojebał i to albo w ogóle nie GBL, albo jakiś mega chujowy sort.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 109 / 0
skoro na Ciebie zadziałała to się ciesz, wielokrotnie było pisane, że w większości przypadków trzeba trochę wypić zanim poczuje się pełne działanie ;)
  • 445 / 13 / 0
U mnie tez pamietam zadzialala pierwsza chociaz wiem ze duzo ludzi pisalo, nawet wiekszosc ze zoladek musi sie przystosowac. Cos z enzymami ktore przksztalcaja giebla w GHB, ale na tym to sie nie znam niestety, a eksperci coraz rzadziej tu wchodza, wgl coraz bardziej temat witaminy G coraz bardziej umiera na forum... Jak dobrze pamietam to byl ktos, kto czul to co powinien dopiero po przerobieniu kolo 100ml, wiec roznie to bywa
  • 1425 / 81 / 0
To nie jest tak, że wcale nie działa na początku. Działa, ale początkowo użytkownik może nie zorientować się o co chodzi w tym całym gieblu.
  • 226 / 7 / 0
19 października 2017fiodor pisze:
U mnie tez pamietam zadzialala pierwsza chociaz wiem ze duzo ludzi pisalo, nawet wiekszosc ze zoladek musi sie przystosowac. Cos z enzymami ktore przksztalcaja giebla w GHB
Zazwyczaj pierwsze polewki poza euforią powodują problemy z motoryką. Jak już rozkręcą się beta laktamazy (te enzymy, o których wspomniałeś), to problem znika.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.