Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 2 / 0
Całkiem spoko te GBL :)
  • 58 / 2 / 0
Nie mogę edytować posta wyżej, więc piszę następnego.

Na początku odmierzyłem 1,2 ml. Odczucia były takie: równowaga - delikatnie podrażniony błędnik, wzrok - ciężko było złapać ostrość, euforia - 10 sekundowe fale co 5 minut. Więc generalnie słabo.
Następny atak kilka godzin później - 1,6 ml. Odczucia: z łatwością mogłem się wyjebać na ziemię, musiałem ciągle się czegoś trzymać, widziałem jak kret na słońcu. Potężna euforia przez 20 minut... i obudziłem się rano ze słuchawkami na uszach.

I moje pytanie brzmi: czy da radę ogarnąć samą euforię bez zaburzeń motoryki i wzroku?
Bo analogicznie jak zapodam 1,4 ml to euforia będzie spoko, ale też kręcenie w bani...
Jakby można było to obejść to by było grubo :)
  • 581 / 78 / 0
Hm. Ja to takie objawy mam, jak GBLem zapijam benzo...

Od siebie polecam (ostrożnie, tak zeby wyczuć dawkowanie odpowiednie dla indywidualnej tolerki) mix z 3mmc/ewentualnie cmc. Te fazy jak sie na siebie nakładają, to jest po prostu bajka ;]

no i nigdy tak nie mam, ze nie mogę ustać/isc/widziec. Nie wiem, czy to za sprawą stimow, no ale to jest różnica w naszym zażywaniu, wiec być moze to to :P a być moze po prostu inaczej reagujesz na GBLa, wiesz jak to jest...

Inna sprawa, ze otrzymałem w zeszły czwartek tak znakomicie przepiękny sort (pozdrawiam kolegę %-D ), ze nie jestem w stanie od niego wstać od tygodnia. Z 250ml przerobiłem juz 215 i sie martwię, ze sie zaraz skończy... A zeby kupic wiecej będzie trzeba najpierw na trzeźwo pójść do pracy i na to zarobić :(

Ech, ciężkie to życie.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 8 / 0
Czy ktoś wie co się stało z forumowym źródełkiem? I czy mi się wydaje, czy ten sort co teraz był jest w chuj zanieczyszony. Niby małe dawki już robią robotę ale widać, że organizm dostaje po dupie :scared:
  • 5227 / 931 / 0
Wydaje mi się, że wina nie do końca leży po stronie sortu. Jedni zachwalali, inni odradzali . Ja nigdy GBL nie oczyszczalem, ale jak w sierpniu robilem butle to stwierdzilem ze GBL to straszne gówno. Uboki wziely gore nad pozytywami. Euforii zero. Jak sobie przypomne CC ktory byl ponoc bardziej zanieczyszczony, to az sie lezka w oku kreci. Potrafilem z bananem na ryju caly dzien spedzac tak robil.
Ciezko upatrywac winy w samym gieblu. Mysle ze neuroprzekazniki , inne dragi, podejscie do cpania.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 581 / 78 / 0
To wszystko prawda i zgodzilbym sie na pewno, gdyby nie to, ze przy tamtym sorcie eufo 2/10, a teraz trafilem na taki, gdzie mam spokojnie 8,5.

Takze ma jednak duze znaczenie to, co tam w srodku siedzi :)
ale, oczywiscie, wszystko to, co napisales jest mega jstotne i to w ogole przez to juz nigdy nie bedzie tak pieknie, jak za pierssym razem...
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 8 / 0
A czy orientuje się ktoś co stało się z naszym vendorem?
Propo sortu to ten co teraz był (dostałem w tym tygodniu) jest kurwa tragiczny. Tzn działa dobrze. Aż za dobrze. Ale po 5-6 polewkach w ciągu dnia mam gwarancje nie przespanej nocy i do tego ból całego ciała. Jeszcze wazokonstrykcja chuj wie skąd i objawy abstynencyjne jak po wypiciu 5 dni pod rząd 100ml. No może trochę mniejsze. Muszę to oczyścić jakoś bo nie wiem czy coś tam siedzi trującego czy co. Wczoraj jeszcze odczułem to pierwszy raz w życiu na układzie trawiennym. Straszne gazy śmierdzące siarą i do tego niezbyt dobrze wyglądające wypróżnienia. Dużo bardziej niepokojące niż w przypadku sulfosyfu z thiocodinu.
Co dziwne to wziąłem wczoraj preagabalinę w dawce 225mg żeby normalnie pójść spać i załączyło mi się takie odrealnienie i moja skóra wydzielała tak okropny zapach, że nawet nie wiem do czego go porównać... Do tego kardiofaza okropna i nie możność zaśnięcia. Ustąpiło po około 6 godzinach jak pregabalina puściła. Wcześniej brałem pregabalinę na skręta po GBL i zajebiście mi pomogła. Nie mam pojęcia co jest z tym sortem nie tak.
  • 581 / 78 / 0
Vendor, z tego co slyszalen, musi jedynie oplacic skladke i wroci :)

Co do tego co piszesz, no to GBL ma dzialanie dwufazowe... jak sie konczy dzialanie chillujace, to sie zaczyna stymulacja. ja nigdy nje moge z tym spac bez benzo..
  • 5227 / 931 / 0
To bardzo ciekawe co piszecie o tym sorcie. Musi być coś na kształt chinskich wynalazkow ala CC czy nadmorski. Jest na wejsciu uderzenie obuchem w łeb , spore libido i eufo ?? Jesli tak, to THF czy jak tam sie nazywało. Ja ten sort wlasnie lubilem bo mialem efekty jakie oczekiwalem a ciagow dluzszych niz 7 dni nie robie wiec te uboki byly dla mnie wpisane jakby w zabawę ;-) . Pozdrawiam
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 581 / 78 / 0
no nie ma wlasnie.... ani libido, ani eufo... tzn cos tam czujesz, ale to nie jest TO.
Chyba w zasadzie nie powinnismy o tym rozmawiac w tym temacie... no ale z drugiej strony innego chwilowo nie ma.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.