Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Na początku odmierzyłem 1,2 ml. Odczucia były takie: równowaga - delikatnie podrażniony błędnik, wzrok - ciężko było złapać ostrość, euforia - 10 sekundowe fale co 5 minut. Więc generalnie słabo.
Następny atak kilka godzin później - 1,6 ml. Odczucia: z łatwością mogłem się wyjebać na ziemię, musiałem ciągle się czegoś trzymać, widziałem jak kret na słońcu. Potężna euforia przez 20 minut... i obudziłem się rano ze słuchawkami na uszach.
I moje pytanie brzmi: czy da radę ogarnąć samą euforię bez zaburzeń motoryki i wzroku?
Bo analogicznie jak zapodam 1,4 ml to euforia będzie spoko, ale też kręcenie w bani...
Jakby można było to obejść to by było grubo :)
Od siebie polecam (ostrożnie, tak zeby wyczuć dawkowanie odpowiednie dla indywidualnej tolerki) mix z 3mmc/ewentualnie cmc. Te fazy jak sie na siebie nakładają, to jest po prostu bajka ;]
no i nigdy tak nie mam, ze nie mogę ustać/isc/widziec. Nie wiem, czy to za sprawą stimow, no ale to jest różnica w naszym zażywaniu, wiec być moze to to :P a być moze po prostu inaczej reagujesz na GBLa, wiesz jak to jest...
Inna sprawa, ze otrzymałem w zeszły czwartek tak znakomicie przepiękny sort (pozdrawiam kolegę
Ech, ciężkie to życie.
Ciezko upatrywac winy w samym gieblu. Mysle ze neuroprzekazniki , inne dragi, podejscie do cpania.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Takze ma jednak duze znaczenie to, co tam w srodku siedzi :)
ale, oczywiscie, wszystko to, co napisales jest mega jstotne i to w ogole przez to juz nigdy nie bedzie tak pieknie, jak za pierssym razem...
Propo sortu to ten co teraz był (dostałem w tym tygodniu) jest kurwa tragiczny. Tzn działa dobrze. Aż za dobrze. Ale po 5-6 polewkach w ciągu dnia mam gwarancje nie przespanej nocy i do tego ból całego ciała. Jeszcze wazokonstrykcja chuj wie skąd i objawy abstynencyjne jak po wypiciu 5 dni pod rząd 100ml. No może trochę mniejsze. Muszę to oczyścić jakoś bo nie wiem czy coś tam siedzi trującego czy co. Wczoraj jeszcze odczułem to pierwszy raz w życiu na układzie trawiennym. Straszne gazy śmierdzące siarą i do tego niezbyt dobrze wyglądające wypróżnienia. Dużo bardziej niepokojące niż w przypadku sulfosyfu z thiocodinu.
Co dziwne to wziąłem wczoraj preagabalinę w dawce 225mg żeby normalnie pójść spać i załączyło mi się takie odrealnienie i moja skóra wydzielała tak okropny zapach, że nawet nie wiem do czego go porównać... Do tego kardiofaza okropna i nie możność zaśnięcia. Ustąpiło po około 6 godzinach jak pregabalina puściła. Wcześniej brałem pregabalinę na skręta po GBL i zajebiście mi pomogła. Nie mam pojęcia co jest z tym sortem nie tak.
Co do tego co piszesz, no to GBL ma dzialanie dwufazowe... jak sie konczy dzialanie chillujace, to sie zaczyna stymulacja. ja nigdy nje moge z tym spac bez benzo..
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Chyba w zasadzie nie powinnismy o tym rozmawiac w tym temacie... no ale z drugiej strony innego chwilowo nie ma.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.