Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / / 0
Witam.

Ostatnio przydażyła mi się niezmiernie dziwna rzecz, chciałbym się Was poradzić czy to coś poważnego. A więc:
byłem w ciągu GBLowym przez około 3/4 tygodnie, jednak nie był to ciąg 24/7, bardziej pite wieczorami oraz na noc. Gdy skończyła się butla, kupiłem inną od innego sprzedawcy i wtedy zaczął się cyrk. Pierwszego dnia w którym zakupiłem tą drugą butlę wszystko było okay, jednak drugiego już zacząłem mieć opuchniętą twarz, mrowienia na ciele oraz generalnie słabe samopoczucie. Polewki nic nie pomagały, a wręcz pogarszały stan. Tak więc zdecydowałem że odstawię już kompletnie i z pomocą w tej kwesti miała przyjść mj. Niestety, to co się ze mną stało po spaleniu jednej tuby to był kosmos. Serce około 220bpm, lęki i paranoje, szybko poleciałem do szpitala. Otrzymałem jakieś elektrolity i chyba coś na uspokojenie. Tak więc jestem tu teraz w domu i czuję się dziwnie. Pustka, dziwne uczucie w kończynach, brak uczuć. Powinienem się martwić jakoś bardziej?

Pozdrawiam
Dev
Uwaga! Użytkownik devie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
Dojdziesz do siebie, za tydzien bedziesz jak nowy. Sa dwie opcje, albo nie dostales giebla albo twoje receptory zaczely wariowac (zdarza sie i tak) .W tego typu sytuacjach najlepiej ratowac sie benzodiazepinami ewentualnie nawet zwyklym wywarem z melisy oraz rumianku
  • 1141 / 9 / 0
1,4-butandiol, ciesz się że żyjesz. Zainteresowanych trefnym źródłem ostrzegaj na PW.
  • 1934 / 108 / 0
device za malo szczegulow, opisz dokladniej jak wygladal twoj ciag ile szlo ml i w jakich godzinach jakie odstepy czasowe itp
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 46 / / 0
Przynajmniej 2,5ml na dawkę, najpierw około 10 ( ale to nie zawsze ) a później 17, 20, 23 i jakoś w nocy jak już się obudziłem.
Uwaga! Użytkownik devie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 887 / 11 / 0
Macie może jakieś informacje o wpływie GHB na receptory nikotynowe?
  • 2879 / 100 / 0
Sprawdzonych informacji nie, ale mogę podzielić się z Tobą własnym doświadczeniem.
Z początku znajomości z gieblem zawsze strasznie ściskało żeby zapalić bezpośrednio po polewce, jak wchodziło. Wystarczył jeden papieros, aczkolwiek w ogóle paliło się bardzo dobrze i może nie tyle odpalałem peta od peta, ile przez cały dzień spaliłem te kilka fajek więcej niż zazwyczaj.
Teraz podczas ciągów tego pierwszego papierosa palę często z przyzwyczajenia, a czasami w ogóle nie. Nawet jeżeli, to prawie zawsze dogaszam go w połowie i zostawiam na potem.
W zasadzie podczas ostatniego ciągu mogłem nie palić w ogóle - "chętka" na papierosa zduszona w zarodku, jak długo nie lałem (3-4h minimum) wtedy wracała, ale jak polewałem regularnie to mogłem w ogóle cały dzień nie palić bez uczucia dyskomfortu "beznikotynowego"
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 173 / / 0
Mogę polewać GBL przy antybiotyku?
  • 2879 / 100 / 0
Tak, bez obaw
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1141 / 9 / 0
Kompetentny, a takie super rady dajesz :nuts: Może zapytaj się najpierw jaki to antybiotyk i doradzaj, nie wszystkie antybiotyki mogą być bezpieczne w połączeniu z giblem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.