A najlepiej to sprzedaj to komuś i kup sobie za to coś innego np. kodeinę na 2 miesiące lub lekcje jazdy konnej tudzież kurs serbskiego na 16 płytach.
EDIT: Jeżeli masz jakiś jakiś konkretny przepis na podanie p.r sevredolu to również prosiłabym o takowy ponieważ nie udało mi się nic znaleźć.
Przygotowanie do IM jest podobne do IV. Przede wszystkim wyjałowienie wszystkiego dookoła łącznie ze stołem łyżkami itp. najlepiej spirytusem. Zachowania maksymalnej sterylności przy wszystkich operacjach. Przy IM rozpuszczasz sobie wszystko w 5ml wody do iniekcji (do nabycia w aptece tylko i wyłącznie) i lekko to podgrzewasz od czasu do czasu przez kilka minut mieszając bez gotowania. Jak się M rozpuści i zostaną wypełniacze to roztwór należy dobrze ostudzić lub schłodzić (ja używałem oddzielnej półki w zamrażarce lub lodówce z rozłożoną gazą jałową). Po schłodzeniu wytrąci się więcej zanieczyszczeń stałych a morfina zostanie w roztworze. Teraz musisz mieć jakieś sterylny kawałek gazy lub waty zrobić z tego filtr ok 3-4 mm średnicy żeby zaciągnąć przez niego twój roztwór do świeżo otwartej strzykawki pozbywając się najgrubszych nierozpuszczonych zanieczyszczeń, które zapychają filtry strzykawkowe mikronowe. Pózniej świeży pojemnik i ja tutaj zawsze gotowałem roztwór, myłem ręcę, chłodziłem jeszcze raz i znowu filtrowałem po czym pukałem go iv. Przy im wlałbym powstały roztwór do sterylnego pojemnika (łyżki ;-)) i zaciągnął do nowej strzykawki przez filtr 0.2 mikrona co najmniej dwukrotnie za każdym razem używając nowego filtra i nowej strzykawki.
Na końcu odkażenie miejsca, wkłucie, aspiracja i jak nie ma krwi w strzykawce to kończymy operację ponownie odkażając miejsce wkłucia.
Bardzo podobnie przygotowywałem roztwór do iv jednak pomijałem filtry mikronowe ponieważ częściej nie miałem niż miałem. Bez filtrów 0.2 um nie odważyłbym się podać sobie tego domięśniowo a z filtrami czułbym się tylko trochę bezpieczniej, gdyż tak jak wspomniałem przygotowanie roztworu do im w warunkach domowych jest prawie niewykonalne.
Robiąc to w ten sposób nie dorobiłem się żadnych zrostów, przebarwień ani pozapadanych żył więc chyba dobrze to robiłem.
Masz wyżej wymienione procenty, możesz w nie wierzyć i podług nich kalkulować, ale pamiętaj, że już sobie ruszyłaś lekko tolerkę, jeśli na następny dzień chcesz walić. Bez przesady, ale jednak - tak miałem przy jedzeniu M.
I tu już powinnaś dalej iść z pytaniami do działu morfina.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
nie chodzi mi o czyszczenie czyjegoś sprzetu powiedzmy ze mam tabletke morfy któr była w rekach osoby chorej na wzw, wcześniej ta osoba pukała towar iv i miała rece zabrudzone krwią dlatego ta tabletka moze byc zabrudzona. nie wiem czy teoretycznie mozna by było taką tabletke przemyc spirytusem i bezpiecznie puknac.
ta tabletka to 60mg wiec mała strata i tak ją wyjebie bo nawet jak napiszecie że spirytus odkazi mi ją to nie chce ryzykowac i sie potem martwic czy sie zaraziłem czy nie ale teoretycznie mnie to zastanawia i pytam czy spirytus skutecznie niszczy wirus hcv
Warto też podgrzać roztwór tak prawie do wrzenia.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.