Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Zgadza się, nic nie powstrzyma kogoś kto chce spróbować. jednak nie zawsze jest to takie proste. Wielu ma utrudniony dostęp, bo brak im kontaktów a sami nie są na tyle obrotni żeby cokolwiek zmotać. No a jak już się uda, to nie zawsze jest stały dostęp, co sprzyja abstynencji i zapobiega popłynięciu.
Myślę, że znalazłoby się wielu userów, którym H/M/F bardzo pasuję ale nie walą, bo nie mają dostępu.
A jak długo siedziałeś w temacie? Jak sobie radzisz teraz? Czytałem w innym wątku o Twoich próbach walki z nałogiem za pomocą ibogainy.
zaluje:
bo pewnie troche zdrowia zniszczylem,
bo za duzo czasu poswiecilem H (moglem wiele innych "lepszych" rzeczy robic)
kilka razy sie upodliem/zeszmacilem ja najwieksza qrwa
nie zaluje:
- bo co przezylem to moje (nie zna zycia ten kto za fajansem nie smigal)
-zrobilem sie przez grzanie "twardziejszy" (jak Rambo ktory nigdy nie placze)
- poznalem wielu CIEKAWYCH cpunow (cpun tez czlowiek, wielu z nich ma ogromna wiedze i ciekawe mysli)
ALE!!! gdyby mnie Pambuk spowrotem kopnal do wieku 16latka - to bym jednak nie grzal. Wiecej plusow ma "niegrzanie", a ja jestem bezduszna i obrzydliwie wyliczona swinia, wszystko przeliczam na liczby dwupeyebane.
lajmiboj, co sie nie odzywasz? czyzbys sie za 'cos' obrazil?
WOŁGLE nic gdyż lubię czasem z grubej rury ale jest tyle ciekawszych i bezpieczniejszych rzeczy od opio ze swoim eskapizmem, że nie myślę nawet o tym.
@Porucznik - napiszę ci maila ale ciągle nie mam czasu - przepraszam. Nie obraziłem się bo i za co !
załuje tylko tego-że się uzależniłem tak bardzo szybko
ale widac ze jakos zyjesz, nawet dobrze.
banditen - a co powiesz na walenie chlopcow w dupe? (tylko sie nie fkurwiaj, to tylko przykladowe pytanie).
tez chcesz sprobowac? sa rzeczy na swiecie ktorych czasami nie warto probowac, bo po huj.
z jednej strony jestem za legalizacja wszystkiego, bo gosc dorosly powinien sam o sobie decydowac, a nie rzad yebany mu mowi co "tak" a co "nie".
z drugiejfakn strony - qrva!!!, jakby w kioskach sprzedawali H po 10zl za gram - pizda, byloby w PL 39 milionow cpunow, nawet babcie by grzaly w przerwach pomiedzy kosciolem a poczekalnia u lekarza.
Alkoholizm to powolanie!
ale, zeby w kioskach teraz sprzedawali - napewno by bylo 5 razy wiecej ludzi w ciagu niz teraz jest.
wielu ludzi musi sie czyms najebac co kilka dni, wielu wybiera alcohol - bo legalny i bezpieczniejszy.
ale gdyby przecietne moczymordy mialy dostep do H - napiedalaliby az milo.
aha - kodeine porownywac do H - to tak jak amerykanskie piwo do spirytusu :)
pierwszym nie da rady sie najebac, drugim - pierdolniesz szklaneczke i mozna umrzec...
Sądzę, że po pierwszej 'fali' wjebanych ludzie stopniowo nauczyliby się korzystać z mocnych opioidów.
No offence, bandzior. :P
Im waxin' my carrot all the time. Thanks to GBL and MACZANKA! Zara mi skóra zejdzie! OJAJEBEEE!
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.