Franiuu pisze:Serio wszystkich tu obecnych nagle strach oblecial?
tomaszu99 pisze:tak, zapewne cała społeczność [H] ćpająca w ciemno każde powstające RC-ki miksując z czym się da, zesrała się ze strachu przed tym nootropem
Ale fakt ze tylko dwie osoby bralo, mimo takiego zainteresowania substancja jednak dziwi.
Ja tam niedawno zaczolem uczyc sie nowego jezyka - niemieckiego. Zamierzam opierdolic 15mg tego cuda we srode, 2h przed zajeciami, ciekawe jak bedzie mi szlo powtarzanie nauczonych na tamtejszych zajeciach slowek ;)
Ehh,ja tam sie nie pierdole ;)
Może jeszcze powiedz, że to Twoje pierwsze doświadczenie z tą substancją.
Ja wole się trochę "popierdolić" i dowiedzieć się więcej o tym związku niż on miałby "popierdolić" mnie, co nie?
Ale skoro jesteś takim hardcorem to nie zapomnij zdać relacji.
Twoje zamówienie zmieniło status
Zamówienie nr xxxx otrzymało status: oczekiwanie na dostawę ;(
Takze relacja sie opozni.
Lecz najpierw krótko o mnie (abyśmy wiedzieli jaki jest punkt wyjsciowy):
-Jestem na 2 roku medycyny
- Nie miałem kontaktu z żadnymi (tak zielonym też) narkotykami. Jedynie kawa (dużo) papierochy (średnio) i alkohol (śr. co półtorej tyg z raz na miesiąc reset :) ) Więc mózgu nie mam jakoś zniszczonego (chyba xD)
- Ogarniam ze względu na specyfikę studium dosć dużo materiału jednakże nie potrafie zmusić się do pracy jak kombajn jak niektórzy moi znajomi,
- po 2 tyg od koło nie bardzo pamietam o czym ono było.
-brałem wczesniej przez miesiąc noopept (efekt był mniejszy niz się spodziewałem ale byłem pozytywnie zaskoczony)
Teraz konkrety:
-PRL ma smak troszkę goszki wg mnie ale strasznie podraznia bł. śluzową, a moze bardziej opisałbym to jak efekt znieczulajacy. Język zrobił się taki jak po trzymaniu za długo septolete intensiv w jednym miejscu. Więc zrezygnowałem z trzymania pod językiem i połknąłem.
-Zapiłem kawą zeby jape przepłukać
-jakiegoś konkretnego działania jeszcze nie widzę (po noopepcie miałem efekt takiego wyostrzenia jak niektórzy mówią)
-wszystkie uczucia są na poziomie placebo
Dobra to była pierwsza dawka (ok 2 mikrołyżeczki) pobierzemy zobaczymy.
PS: Proszę niech ktoś kto to brał wypowie sie co do smaku tego środka i czy czuje to co ja.
Drętwieje język, smak może nie jak czekolada, ale "goszki" według mnie nie jest. Dość ostry zapach.
O działaniu jeszcze nic Ci nie powiem. Napiszę więcej, jak spróbuję więcej. ;)
No i jednak kolegę wyżej wprowadziłem w błąd - prl-8-53 ma lekko gorzkawy smak.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata