Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Przyda się :)
morfina nie zawiera w sobie szkieletu 1,2-difenyloetyloaminy - w przypadku morfiny jeden z pierścieni zawiera tylko jedno nienasycowne wiązanie.
No i powiem tak - naprawdę nie doceniałem tej substancji i jest fajna. Kiedyś powodowała u mnie dużo większy rozpierdziel, a teraz mam bardzo klarowny stan umysłu. Efekty:
Lekkie:
- disso feeling, mrowienie w ciele itp.
- lekkie zawroty głowy
- disso percepcja (pisk w uszach, fajnie się literki pojawiają jak piszę na klawiaturze)
Mocne:
- wyraźnie odczuwalne euforyczne wejście
- przyjemność
- sedacja która dość mocno wycisza i tonuje tę euforię i w sumie na chwilę obecną bardzo mi się to podoba - mam pełną kontrolę nad umysłem, chociaż brakuje mi trochę stymulacji w tym wszystkim.
- nie odczuwam żadnej dysforii jak przy poprzednich próbach.
Myślę, że ćwiczenie neuroplastyczności, doświadczenie i ciągłe dążenie do levelu master w każdej możliwej dziedzinie dotyczącej percepcji bardzo dużo tutaj daje. Druga sprawa to suplementacja. Niedawno rozszerzyłem moją suplementację o nowe rzeczy. Po parę mg Noopeptu (więcej nie trzeba), ale dorzucam jeszcze dość duze dawki witaminy K2, winianu choliny, inozytolu oraz fenetylaminy (na razie bez inhibitorów MAO - a niestety za dużo PEA jest trochę zabójcze dla serducha). PEA poza samym działaniem stymulującym działa też na receptory sigma. Nie muszę chyba tłumaczyć co to znaczy :)
Stan prawie, że idealny. difenidyna jest spoko. Zero schizy. Zero lęku. Cisza, spokój. Nie stymuluje jak MXE czy podobne, nie ma wixy i nieogarniętej stymulacji. Za to daje ten dystans emocjonalny znany z dysocjantów. Daje ten stan. Tylko czegoś mi tu tylko jeszcze brakuje. Brakuje leciutkiej stymulacji i dostępu do słownika, który to dawał mix MXE + Noopept.
Mam nadzieję, że DPD nie zniknie z rynku, bo to jedna z lepszych substancji do prowadzenia niezaszumionych badań w temacie dysocjantów. Szkoda, ze więcej jej już nie mam.
EDIT: jednak było trochę inaczej :)
Posta napisałem, ale potem zrobił się straszny chaos, bo zamiast położyć się i zamknąć oczy albo zająć się jedną rzeczą to robiłem 5 rzeczy naraz. Potem dorzuciłem jeszcze końcówkę, ostatnie 55mg z worka, jak weszło to była znowu euforyczna bomba na peaku i ogar przez jakiś czas, ale jednak za dużo rzeczy naraz i w końcu wszystko poogarniałem i czuję się wyśmienicie.
Haha, dysocjanty są śmieszne :)
#mops
#mops
No ale jak mówisz, że nic strasznego... :D
Pytam też ze względu na różne reakcje po sniffie między MXP a MXE. Przy tym drugim zero bólu i pieczenia, spływ w sumie przyjemny, przy tym pierwszym spływ również w miarę ok ale piekło jak jasna cholera ;x
Co do sniffu, to zawsze starannie rozpierdalam mikrokryształki i tutaj raczej nie doszukiwałbym się przyczyny, po prostu pewne substancję napierniczają mocniej, inne mniej. Nie mniej jednak strasznie dużo bólu dupy słyszałem na temat diff, stąd też w ogl pomysł, żeby zadać to pytanie ^^
I znów podbijam to co pisałem wcześniej - difenidyna po peaku powoduje taki opio błogostan, wyciszenie i uczucie zgrzania w nogach. W dodatku genialni podbija opioidy. 150mg kody na peaku poklepało jak 450 :).
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.