dawka to 18 torebek melisy (herbarium) i 10 torebek rumianku (herbapol) parzona przez około godzine w około 400-450 ml szklance i z 3 łyżeczkami cukru bez bym się porzygał.
Ogólnie niedawno to wypiłem ale już czuje małe efekty lekko kreci mi się w głowie i czuje się mega spokojny i muzyka lepiej siada, lekko odrealniony no i większych efektów się nie spodziewam oprócz senności, lekkiego otumanienia i mega pojebanych i realnych snów przez te herbatki mogę powiedzieć śmiało że przeżyłem świadomy sen i głównie dlatego to pije hehe do tego biore jeszcze chloroprotixen 100. Tak pozatym dodam że codziennie pije takie herbatki niedawno (nie aż z takiej mocnej dawki bo pije z 10 torebek melisy i 10 rumianku zazwyczaj) odstawiłem kryształ i pomaga mi to na nocne lęki na jakiś czas i dobrze działa na sen ale przed spróbowaniem UWAGA! bo działanie takiego czaju potrafi być według mnie uzależniajace i musi mega siadać takie coś na wątrobę, ale dla ludzi którzy lubią sobie eksperymentować z czajem polecam spróbować takiego bo jest o wiele lżejszy od takiego z czarnej herbaty a ma fajne efekty dosyć.
scalono
dzisiaj wlatuje czaj z 22 torebek melisy (herbapol, herbarium) i 10 torebek rumianku (herbapol) i będzie parzony około godzine od 22:50 do 0:00 nigdy jeszcze nie piłem z takiej dawki mój max zrobiłem wczoraj czyli z 18 torebek melisy i 10 rumianku dzisiaj dawka o cztery torebki melisy większa do tego chloroprotixen 100 mg o 24 opisze wam efekty
Powyższe posty przeniesiono z wątku o herbacianym czaju, ponieważ ten ma z założenia wykazywać działanie stymulujące i uwzględniać herbatę jako główny składnik (Camelia sinensis). Poprzednie posty dotyczące faktycznego czaju pozostawiono we właściwym wątku, tzn. linne-preparaty-uspokajaj-t24301-70.html - Vetulani44
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.