dawka to 18 torebek melisy (herbarium) i 10 torebek rumianku (herbapol) parzona przez około godzine w około 400-450 ml szklance i z 3 łyżeczkami cukru bez bym się porzygał.
Ogólnie niedawno to wypiłem ale już czuje małe efekty lekko kreci mi się w głowie i czuje się mega spokojny i muzyka lepiej siada, lekko odrealniony no i większych efektów się nie spodziewam oprócz senności, lekkiego otumanienia i mega pojebanych i realnych snów przez te herbatki mogę powiedzieć śmiało że przeżyłem świadomy sen i głównie dlatego to pije hehe do tego biore jeszcze chloroprotixen 100. Tak pozatym dodam że codziennie pije takie herbatki niedawno (nie aż z takiej mocnej dawki bo pije z 10 torebek melisy i 10 rumianku zazwyczaj) odstawiłem kryształ i pomaga mi to na nocne lęki na jakiś czas i dobrze działa na sen ale przed spróbowaniem UWAGA! bo działanie takiego czaju potrafi być według mnie uzależniajace i musi mega siadać takie coś na wątrobę, ale dla ludzi którzy lubią sobie eksperymentować z czajem polecam spróbować takiego bo jest o wiele lżejszy od takiego z czarnej herbaty a ma fajne efekty dosyć.
scalono
dzisiaj wlatuje czaj z 22 torebek melisy (herbapol, herbarium) i 10 torebek rumianku (herbapol) i będzie parzony około godzine od 22:50 do 0:00 nigdy jeszcze nie piłem z takiej dawki mój max zrobiłem wczoraj czyli z 18 torebek melisy i 10 rumianku dzisiaj dawka o cztery torebki melisy większa do tego chloroprotixen 100 mg o 24 opisze wam efekty
Powyższe posty przeniesiono z wątku o herbacianym czaju, ponieważ ten ma z założenia wykazywać działanie stymulujące i uwzględniać herbatę jako główny składnik (Camelia sinensis). Poprzednie posty dotyczące faktycznego czaju pozostawiono we właściwym wątku, tzn. linne-preparaty-uspokajaj-t24301-70.html - Vetulani44
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.