06 lipca 2019Fatmorgan pisze:Wrzuć jeszcze raz załącznik, albo wstaw fotke na zewnetrzny serwer i poda linka bo to co dodałeś nie działa06 lipca 2019ada5iekv1 pisze: Halo dzień dobry,
s
Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko w porządku.
Kapelusze na prawdę potrafią nabrudzić.
Zobacz na zdjęcia z psilosophy.info, idealny przykład:
Możesz śmiało jeść
Pewne zakażenie.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Jest jakiś gatunek, czy raczej odmiana cubensis, którą moglibyście polecić na pierwszy raz (a siłą rzeczy też i na wiele następnych razy miejmy nadzieję ;)? Mam tu na myśli tak kwestię samej mocy grzybków (choć przekopując masę wątków spotkałem się z opiniami, że poszczególne odmiany raczej nie mają takiego wpływu, liczy się s&s) ale i kwestię łatwości uprawy - relatywnie, bo domyślam się, że dla wielu z Was sam growkit jest banalnie prosty, aczkolwiek nie mam jakiegokolwiek doświadczenia ani z grzybami ani z uprawą/hodowlą czegokolwiek - dlatego chciałbym zminimalizować szansę na fuck-up.
Myślę o B+ bo podobno mają duży margines błędu jeżeli chodzi chociażby o temperaturę itd., ponadto nie są najmocniejsze - a jednocześnie chyba nie zawiodą dość mocno wywindowanych przez lata przygotowań do pierwszego w życiu tripa psychodelicznego oczekiwań? Na pierwszy trip wolałbym niby coś lżejszego, aczkolwiek skoro growkit może wydać całkiem sporo grzybków, na całkiem spory czas, zakładając oczywiście pomyślność całego przedsięwzięcia - pomyślałem jeszcze o Golden Teacherach, ale to chyba wyłącznie dlatego, że urzeka mnie sama ich nazwa, a to raczej nie najlepszy powód ;)
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi!
Mocą też bym sobie nie zawracał głowy przy różnych odmianach Cubensis.
Poszczególne grzyby/rzuty różnią się mocą. Czasem znacznie, czasem nie.
Weź obojętnie jaką odmianę Cubensis która wpadnie Ci w oko - i działaj.
Kultywowałem microdosing pakując sproszkowane grzyby w kapsułki.
Proch grzybowy z różnych partii dokładnie mieszałem.
Tak jak to było w poradnikach.
I tak mi zostało, że zawsze tak robię.
Lubię wiedzieć jakiej mocy się spodziewać, a ten sposób mi to umożliwia.
Rzadko już używam całych grzybów, częściej wywar z prochu grzybowego.
Polecam.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.