23 września 2025Nautilius1 pisze:
Jeżeli masz zdrową wątrobę (lekomania może na to nie wskazywać, zrób sobie np. badanie ALT we krwi), zdrowy układ pokarmowy, nie miewasz
Dobrze wiedziec, ze nawet slepy by plesn wyczul i pewnie zauwazyl. I ze sie nie umiera jak cos spieprzy w growkicie.
Ja zamawiałem wielokrotnie na paczkomat i nigdy się nie bałem heh. Zresztą puki grzybki nie wyrosną a raczej piny się nie pojawią to wszystko jest legit.
Dla niepoznaki kup mikroskop i że niby nad tą grzybnia prowadzisz badania mikroskopem
19 października 2025Krysoniak pisze: Ej jak chce zamówić growkit do domu to nie ma się czego bać? chodzi mi o to że nie chce mieć jakiś potem problemów cn.
Grzybnia jest legalna, a grzybiarze nieoplacalni do ścigania. Słyszałeś kiedyś, żeby policja zatrzymała dealera grzybów? :)
Nie ma się czym martwić, minimum bezpieczeństwa wystarczy.
19 października 2025Krysoniak pisze: Ej jak chce zamówić growkit do domu to nie ma się czego bać? chodzi mi o to że nie chce mieć jakiś potem problemów cn.
Tylko najważniejsze - zachowuj się i bierz odpowiedzialnie! :)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.