Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3239 / 552 / 0
Tylko że marihuana działa leczniczo podczas jej stosowania potem zanika.
Teraz receptę przez internet łatwo można dostać i kupić w aptece, dla mnie to jak legalizacja (polecem wcześniej znaleźć na kto ma lek czy wybrany preparat jest dostępny w granicach miasta, choć ostatnio coraz więcej aptek ma już coraz to nowsze odmiany).

Ja korzystam z niemieckiej Aurory.
Moje korzyści lecznicze to poprawa nastroju kiedy mam dola no i na pelne zabiciem fazy głodu narkotycznego jednak czasami w tej sytuacji ktoś powinien mi siła wsunąć nabita lufę, dziwne.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 963 / 17 / 0
Witam zażywam na zaburzenia lekowe I noska aktywizacje dulokstetynę 60mg I lamotrygine 200mg od kilku miesięcy mam silne zaburzenia lękowe nie daje rady ostatnio nie wytrzymałem ze względu na negatywne skutki uboczne paro i pregabalin , co zazywacie jeszcze na lęki?
  • 35 / 16 / 0
Czy ktoś też miał tak, że odczuwał działanie ssri jak małą dawkę jakiegoś psychodelika? Chodzi o ten headspace, inne odczuwanie czasu, inne słyszenie muzyki, zmiany w odobiorze swojej muzyki, niektórzy mają też derealizację.
Nie tyle jest jakaś radość, co dystans do siebie samego i swoich myśli. Takie oddalenie.
Uwaga! Użytkownik chlopaczekzewsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 799 / 456 / 0
Nie. Psychodeliki zwiększają percepcję, a antydepresanty zawężają.
Nie wiem jakie Ty psychodeliki brałeś ale to jest całkowicie coś innego.
  • 370 / 111 / 0
Ja na sertralinie to czułem się jakbym widział wszystko z trzeciej osoby a nie brał czynny udział (to trochę metafora, bardziej ściśle to takie poczucie bycia jedynie obserwatorem świata i uczuć).
"Life pain always sexy"
  • 785 / 16 / 0
Jaki lek lub zestaw jest najskuteczniejsze na ocd same myśli obsesyjne
  • 3455 / 557 / 2
Z antydepów miło wspominam escitalopram i wenlafaksynę.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 799 / 456 / 0
19 stycznia 2024deoodeoo pisze:
wenlafaksyna Ci pomoże, ale w pakiecie otrzymasz kastrację gratis
  • 107 / 32 / 0
@deoodeoo mi mocno kiedyś pomógł escitalopram w dawce 20 mg ;)
  • 54 / 7 / 0
19 stycznia 2024deoodeoo pisze:
Moim zdaniem paroksetyna
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.