ODPOWIEDZ
  • 1768 / 599 / 0
Dalej prawie wszystkie paczki Zyn jakie kupuję wychodzą mi po 8,50/szt dzięki promocjom typu 2 w cenie 1 przy recyklingu pustych opakowań w salonie albo losowa taka promocja w Żabce. Całkowicie straciło sens kupowanie czegoś innego, no chyba, że się trafi w Żabce z innej firmy promocja, ale 2 w cenie 1 to prawie nigdy nie ma nic innego niż Zyn. Czasem się trafią jeszcze Fumi błękitne, chyba aktualnie moje ulubione saszety. Znacie jakieś sposoby żeby taniej ogarniać jakieś saszetki innych firm? Dużo jest na rynku ciekawych rzeczy do spróbowania, ale przecież nie będę płacił po 17-20 zł za paczkę jak mam za 8,50. Podrzućcie coś, bo te Zyny na dłuższą metę nie są takie dobre. Nowe trzy rodzaje to uratowały, ale też szybko zaczynają się nudzić.
  • 39 / 7 / 0
Jedyną znaną mi opcją jest założenie na drugi telefon appki zabki i po prostu wykorzystywanie promocji, one chyba się zmieniają co tydzień albo dwa we wtorek lub środę, jak jest nowa "gazetka" promocyjna. Ja osobiście polecam firmę Pablo, 30mg jak swego czasu zamawiałem to potrafiły poturbować bez krwawienia dziąseł
  • 2115 / 351 / 0
ja zazwyczaj na stacjach benzynowych biore po 2-3 sztuki bo tam jest najtaniej a czesto przychodzi sms z info ze na takiej stacji aktywna promocja albo po prostu pytam. Zyn juz nie uzywam, bo pali dziasla za mocno az czuje w zebach recesje dziasel i w portfelu koszty dentysty. 600zł za kurwa plombe, ciekawe co jak recesja wyżera dziąsła jak rak, na pewno koszta nie leca w dol. Albo cos tam z 2 zebami plus piaskowanie ponad 1k a po kilku mies dziwne naloty na zebach, problem ktorego nigdy nie bylo. Nie chodze do dntystow po prostu od zawsze dbam o zeby w chuj. U dentysty bylem z 5 razy w zyciu.

velo mniej pala, wybieram z moca 3 (8mg nikotyny) i jest przyjemnie właśnie mam na dziasle velo cytrusowe.
like the others before you
one by one we will take you
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.