Skuszony opiniami zamówiłem indyjską tabakę z kupy słonia.
Ale to jest mocne !
Najmocniejsza tabaka na rynku, wymiękam przy niej.
--------------------
Proszę o scalenie.
Mocna, sypka, bardzo dużo w niej nikotyny. Zażywam jej z czubka noża lub łyżeczki.
Dla początkujący z tabaką, polecam Gletscher Prise w niebieskim, ładnym pudełku.
Grubo zmielona, ma przyjemny mentolowo - górski smak, i średnią zawartość nikotyny.
Teraz na stole leży z 10 tabakier, to tylko smarkam i wciągam co róż nowy smak.
Dosyć już mam tego komercyjnego Red Bula dla górników na szychcie.
26 marca 2019ImaneAnys pisze: Mocniejszy od medyka jest White Elephant, ale on smakuje jak trociny zmieszany z karmą dla ryb.
Do końca nie wiadomo co jest składem, podobno większość tego to jakieś zioła.
Sądzę, że niejeden kaszub po szczypcie usiadłby z wrażenia.
Scalono. taurinnn
Czego jeszcze z nienachalnie lub wcale niearomatyzowanych warto sprobowac?
04 listopada 2019triwiee pisze: Te ozony X-type faktycznie sa calkiem ciekawe jak na drobno mielone i mocno aromatyzowane, za ktorymi generalnie nie przepadam. Alpina tez daje rade, ale ja polecam tabaki naturalne - Schmalzer chociazby. Pachnie jak swiezo otwarta paczka dobrych papierosow, uwielbiam. Grubo mielona, mocna.
Ten Schmalzer brzmi ciekawie, ale nie mam go nigdzie u siebie, czy ktoś ma jakieś wskazówki gdzie szukać sklepów z dużym wyborem tabak oczywiście oprócz internetu?
Fajki rzucam bo po zapaleniu czuje się chujowo i występuje jakiś dziwny lęk, tutaj tego nie ma a nalóg nikotynowy zaspokojony
Same plusy. Polecam
tzn coraz więcęj potrzebowałem żeby poczuć stań ztabaczenia
na [początek była to mini kropeczka dosłownie 3 na 3 mm
potem już 1cm na 1cm
przerzuciłem się na redbull czerwony, i to jest moc ;p walę to już 3 miesiąc codziennie i zawsze działa po takiej samej mini mini kropeczce 2 na 2 mm
Ale zawsze coś :D fajnie orzeźwia jak się jevnie że dwie krechy po alko, ale tak jak mówię stan na granicy placebo i bardzo krótki, więc ćpuny tabaka się raczej nie zadowolą :D
Na minus, że ludzie którzy są nieogsrnieci wezmą Cię za ćpuna, przez taka głupotę. Walenie w miejscu publicznym więc odpada jak dla mnie
Kurwa 3/3 mm? To ja wale 10 cmetrowe szczury tego
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.