porucznik_T pisze:Z innych mocnych fajek polecam Pueblo (10,1,10) o takiej samej ,,mocy kopiącej" jak Djarumy, jednak dla mnie są dużo lepsze, gdyż nie nudzą się z czasem (przynajmniej dla mnie) i są zbierane przez prawdziwych Indian w Am. Południowej ;P bez żadnych sztucznych dodatków.
Serio zbierają je Indianie?
Nananana pisze:Ale na paczce jest podana ilość wchłanianej nikotyny.
Jest to ilość nikotyny która osadza się na filtrze.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Djarumy, nie dosc, ze sa najmocniejsze, to jeszcze najlepsze :)
Ich smak jest taki "dobry" bo filtr jest maczany w jakimś czymś na bazie cukru i goździków.
Lepiej własne kreteki zrobić, czyli wziąć dobry shag i wymieszać z rozbitymi goździkami.
Z mocnych na rynku to są Davidoffy ciemne, djarumy i poznańskie.
Ale shagów o tak nic nie przebije :)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Podbijam, kiedyś paliłem - w chuj lat temu to z rana mnie tak miotał że ustać na nogach nie mogłem przez chwilę :D nie wiem skąd taki mocny tytex(może coś dodawali), btw dziwi mnie to że one jeszcze są na rynku bo wieki nie widziałem ani nikt ich już nie pali, pewnie trudno-dostępne.
Mocne są też jakieś chińskie szlugi, Lesser Panda i Black Dragon chyba no ale to nie u nas.
Z tytoni to zware, potem halfzware.
polymerases pisze:^
Podbijam, kiedyś paliłem - w chuj lat temu to z rana mnie tak miotał że ustać na nogach nie mogłem przez chwilę :D nie wiem skąd taki mocny tytex(może coś dodawali), btw dziwi mnie to że one jeszcze są na rynku bo wieki nie widziałem ani nikt ich już nie pali, pewnie trudno-dostępne.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.