porucznik_T pisze:Z innych mocnych fajek polecam Pueblo (10,1,10) o takiej samej ,,mocy kopiącej" jak Djarumy, jednak dla mnie są dużo lepsze, gdyż nie nudzą się z czasem (przynajmniej dla mnie) i są zbierane przez prawdziwych Indian w Am. Południowej ;P bez żadnych sztucznych dodatków.
Serio zbierają je Indianie?
Nananana pisze:Ale na paczce jest podana ilość wchłanianej nikotyny.
Jest to ilość nikotyny która osadza się na filtrze.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Djarumy, nie dosc, ze sa najmocniejsze, to jeszcze najlepsze :)
Ich smak jest taki "dobry" bo filtr jest maczany w jakimś czymś na bazie cukru i goździków.
Lepiej własne kreteki zrobić, czyli wziąć dobry shag i wymieszać z rozbitymi goździkami.
Z mocnych na rynku to są Davidoffy ciemne, djarumy i poznańskie.
Ale shagów o tak nic nie przebije :)
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Podbijam, kiedyś paliłem - w chuj lat temu to z rana mnie tak miotał że ustać na nogach nie mogłem przez chwilę :D nie wiem skąd taki mocny tytex(może coś dodawali), btw dziwi mnie to że one jeszcze są na rynku bo wieki nie widziałem ani nikt ich już nie pali, pewnie trudno-dostępne.
Mocne są też jakieś chińskie szlugi, Lesser Panda i Black Dragon chyba no ale to nie u nas.
Z tytoni to zware, potem halfzware.
polymerases pisze:^
Podbijam, kiedyś paliłem - w chuj lat temu to z rana mnie tak miotał że ustać na nogach nie mogłem przez chwilę :D nie wiem skąd taki mocny tytex(może coś dodawali), btw dziwi mnie to że one jeszcze są na rynku bo wieki nie widziałem ani nikt ich już nie pali, pewnie trudno-dostępne.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.