Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3455 / 1124 / 0
Czy pregabalina powoduje zwiększenie ciśnienia w gałce ocznej? Mam ciśnienie 30.0 i zastanawiam się skąd ono się w ogóle pojawiło, a może być przyczyną jednej z najpoważniejszych chorób okulistycznych - jaskry i prowadzić do utraty wzroku.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2198 / 715 / 0
Nie wiem, ale na pewno powodowała lekką utratę ostrości widzenia przy dużych dawkach albo średnich (150x2/dzień) stosowanych kilka tygodni. Przynajmniej u mnie tak było. Po odstawieniu wróciło do normy.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 39 / / 0
@BladziuchnyStrach brawo Braciszku, lecisz już na mikrodawce. Ja niestety Twoją metodą musiałam zazyc wczoraj około 260, ale uważam, że i tak ładny skok- jeszcze 5/6 dni tmu było 1200. Dostałam namiary od terapeuty na swoją byłą cudowną psychiatrę i jak zdążę się umówić to skonsultuję. Na razie z lękiem, ale planuję znowu zerowani w wekend- wypłacz się , wyleżę i z automatu wjadę w poniedziałek na 225. Niestety do tej kurwy trzba mieć cierpliwość, bo w moim przypadku reguła cold turkey jst tylko częsciowo skuteczna.Faktycznie po trzech dniach wycia i lęku oraz myśli samobojczych udalo się wejść na niższą dawkę, ale wyzerować by się tak nie dało. Gratuluję Ci Strach jesteś naprawdę dzielny <3
  • 375 / 102 / 0
Zerowaniem i wchodzeniem na niższe dawki i tak w kółko robisz sobie tylko krzywdę bo rozwalasz cały ten aparat GABA, bo organizm doznaje szoku i nie ma czasu się przystosować. Zeruj powoli, a spokojnie i w miarę bezboleśnie zajdziesz do 0 w jakieś 3-4 tygodnie i po wyzerowaniu będziesz mogła normalnie funkcjonować. Bo wyzerowanie to dopiero połowa drogi do sukcesu - potem jeszcze organizm musi się przyzwyczaić do funkcjonowania bez pregabaliny. A to też trochę zabiera.
Uwaga! Użytkownik drmjp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Tylko, że moj organizm po szokach zaczyna się szybko przestawiać na niższą działkę. Ale tym razm wiem, że powinnam Cię posłuchać, tylko czy moja dramatyczna zbuntowana osobowoś usłucha głosu mądrości? Wątpię. I strasznie mnie przraża, że po wyzrowaniu trzeba jeszc wytrzymac jakis koszmar aż sie unormuje :( A na mnie słabo antydepy działają :(
  • 1974 / 528 / 0
Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 995 / 104 / 0
Mi kiedys psychiatra to proponowala dolaczyc do rocket fuel- odmowilem. To bylo przed calym hejpem na pregabe i nawet nie wiedzialem co to, teraz to bralbym. A to jest dobra psychiatra, wiec mysle, ze wiedziala co robi.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 127 / 0
Bralem pregabe przez okolo miesiąc w w dawkach 900-1500 mg dziennie na odstawce fetungi, kody i roznych benzosów
Nagle zauwazylem że zajebalem taką dziurę ze ostatni listek wjebalem w niedziele a na następny dzień do roboty trzeba bylo iść
Mialem wrażenie ze nagle wjechal skret ze wszystkich tych rzeczy bo poprostu nagle na drugi dzien obudzilem sie i moze po pol godziny zacząłem znowu dostawać napadów paniki z placzem i myslami samobójczymi więc wytrzymalem do 14 w pracy i to byl moj ostatni dzien w tym miejscu przez zjebane myslenie
Ogolnie pełna autodestrukcja mi sie zalaczyla i moglem zrobic wszystko zeby zapomniec o tym co czuje wiec odjebalem troche chujowych akcji i straciłem przyjaciół wszystkich poza jednym ziomkiem
Zaczalem stosowac wtedy kanna (rc i weed zależnie od stanu portfela) na rozluznienie z rana i zasypianie wieczorem w malych/srednich dawkach, do tego jem kurkume, piperyne i czasem wypije max 3 piwa bo czuje sie dosyc podobnie wtedy jak po pregabie
Polecam stosowanie kurkumy z piperyna dziala na serotonine i ogolnie w moim wypadku pozwolila popatrzec trochę inaczej na życie nie tylko ze jest chujowo bo juz bez cpania nie żyłem i zaznaczę że to nie placebo bo nie wierzyłem w to ani troche ale po kilku dniach zaczęło działać i planuje stosować regularnie bo niski koszt zakupu na miesiąc stosowania (20-30zl)
Do tego melatonina co wieczór bo takze dziala na serotonine w jakims stopniu
Polecam na odstawkę ale najpierw warto zapoznać się z wątkiem o kurkumie
  • 301 / 44 / 0
21 maja 2019blokowiska666 pisze:
Wypisał komuś z was, lekarz pregabę do zestawu typu 'california rocket fuel' (Snri+Nassa) lub Ssri+Nassa? Ogólnie, jak lekarze będą patrzeć na taki mix?
Bardzo dobry mix dołączony do popularnego "CRF". SNRI + NaSSA zazwyczaj działają mocno antydepresyjnie jednocześnie nasilając lęki w dużym stopniu poprzez noradrenalinę. Myślę, że pregabalina w takim zestawie może działać w jakimś stopniu "terapeutycznie" ucząc reakcji na odbierane bodźce przy wysokim poziomie NA. Jak czujesz się dobrze ale masz lęki, to bierz i nie zastanawiaj się zbytnio tylko daj sobie trochę czasu :extasy:
  • 438 / 122 / 0
Dlatego pregabalina świetnie się komponuje z kofeiną i to taką bardzo mocną i sypaną kawą jak pseudoefedryna. I działa wtedy w stronę jednoczesnej stymulacji i sedacji.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.