Nie moralizuję, tylko ostrzegam, jest jeszcze wyjście.
Co do posta wyzej, kolega kolegi zamawial sobie vape z hhc-p z XXX tak jak ty, wiec chyba bez przypalu ale dawaj znac.
ŹRÓDŁA
Co do jakości to mam wrażenie że te żelki mają mniej substancji niż 5mg na żelek, bo w pierwszy dzień wziąłem jedną, i było to takie fajne, ale no nie za mocne. Jak wziąłem następnego dnia dwie żelki, to było na tym samym poziomie, i dopiero po dorzuceniu trzeciej był dobry haj. Szybko tolerancja leci w górę, ale normalne THC które też mam dalej działa, tylko jakby krócej. Działanie w ogóle słabo przypomina THC, bardziej jakby leci po ciele, uspokaja, przypomina kodeinę. Domyślam się, że działa na receptory opioidowe więc stąd mogą wynikać problemy z odstawieniem. Ja bym nie polecał, tak szczerze.
26 czerwca 20246xans pisze: hej, chcialem zamowic sobie 2g pena z hhc-p. Do tej pory palilem tylko thc i zastanawiam sie czy wogole sie w to pakowac. Seiro jest to takie mocne? Jest to wogole bezpieczne? Jakie sa efekty odstawienia? Czy moge mieszac to z setaloftem 50mg (1 tabletka rano). Prosze o szybka odpowiedz...
Co do posta wyzej, kolega kolegi zamawial sobie vape z hhc-p z XXX tak jak ty, wiec chyba bez przypalu ale dawaj znac.
ŹRÓDŁA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.