Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 275 / 4 / 0
u mnie hexen wgl się nie nadaje na balety- siada za bardzo na serce, nawet nic nie robiąc po małej dawce znacząco przyśpiesza, i jest bardzo odczuwalne. Na Twój organizm może oczywiście działać inaczej ^^
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
Akurat tego sie najmniej boje,u mnie z sercem jest tak jak u bigosa nigdy zadnych krzywych jazd ani kardio bad-tripow niemialem,nawet po alfie serduszko sobie spokojnie pykalo jak na tak mocny stymulant ;) Mi chodzi bardziej o profil dzialania,czy sie nada potanczyc troche i pogadac przy piwku ?
  • 153 / 41 / 0
SpalamTo pisze:
No to ja dodam coś od siebie. Od ostatniego delegalu tylko 1g 4cmc i 2fa przerobiłem.
Jak dla mnie szału nie ma. Lepsze od cmc i 2fa to fakt. Ale działa to może z 2h a potem 10h zjeby. Trochę podobne do penty.
10h zjazdu nie przesadzasz? ile tego zjadleś ? takiej długiej zjeby to na dobrym władzie w krótkich ciągach nie miałem
  • 1009 / 42 / 0
Nie przesadzam. W pierwszy dzień po dłuższej przerwie od czegokolwiek zapodałem ok 200mg w paru porcjach. W nocy przespałem może 3-4h dzięki benzo. Zjeba trwała do następnej kreski czyli do wieczora dnia następnego.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 448 / 14 / 0
Odnośnie zwały, miałem bardzo podobnie, ale przy większej ilości. Tak jak wspominałem, nawet alfa tak na mnie nie działała.
  • 63 / 1 / 0
Testująć przerobiłem z 0,5 g snifując w malutkich porcjach, waliłem praktycznie do rana do wieczora xd. Po 3 klonach usnąłem może na 2 godziny. Kichawa zapchana przez następny tydzień. Działania bardzo przypomina apvp, ale nie wjeżdza tak ostro na serducho, w moim przypadku działa też schizogennie. Tak czy siak opcja wydaje się lepsza niż chloro ketony.
  • 110 / 5 / 0
hmm po opisach wydaje się że ten Henio wypierdala w kosmos dopaminę, jednak ostro wchodzi na serducjo, są znaczne nie kontrolowane skoki ciśnienia, ciezko zasnąć nawet po duzej ilosci benzo. kurewsko uzaleznia i wyniszcza.

jednak zbyt duzo minusow a zbyt malo plusowo /cut/

/cut/ - Wzmianka o vendorze. | Marlboro
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 106 / 0
wszystkie substancje dzialajace mocno wyniszczaja mocno
niektorych skutkow mozemy nie odczuwac juz teraz ale odbija sie redzej czy pozniej
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 266 / 0
co do zjeby ze strony wcześniej to ja się czułem dziwnie odrealniony i przyjebany po jakichś 12stu godzinach od setki tego i przespaniu, zdecydowanie zbyt toksyczne to jest wg mnie
  • 1011 / 135 / 0
tinoss pisze:
takiej długiej zjeby to na dobrym władzie w krótkich ciągach nie miałem
Przecież w ciągu na ścierwie nie ma miejsca na zwałe %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.