01 września 2018jezus_chytrus pisze: Wrzuć fotkę, jak to wygląda.
Generalnie sorki, że podsunąłem Ci ten pomysł - może niepotrzebnie. Mi jednak na 30-40 złamanych odrostów padł tylko 1 (który złamałem kompletnie, tak że trzymał się na włosku i nie miałem czym skleić). Pozostałe są zdecydowanie grubsze i mocniejsze (czuć to w dotyku) od tych nie łamanych.
W ten sposób można fajnie "rozdysponować" słońce.
Ten krzaczek jest jeszcze w początkowej fazie flo i nadal potrzebuje azotu. Pytanie - czy dostarczyć go dodatkowo? Czy też niedobór nie wygląda na duży i lepiej nie przeszkadzać?
Niby ten do kwitnących ma azot w składzie, ale jest go najmniej.
Generalnie ścinasz, jak jest dojrzałe - czyli kwiaty są już "napuchnięte", a 80% włosków zmieniło kolor na brązowy. W zależności od odmiany zbiór przypada od połowy września, do końca października (mowa o pelnosezonowych)
Patrzę na prognozę długoterminową i do końca miesiąca deszcze ma spaść raz (!)
Czeka mnie znowu gonienie z baniakiem i butelkami...
Jak juz kwitna to moze nie susza ale sloneczko sie przyda. Topy ladnie dochodza a takiej pogodzie [emoji38]
jeden krzak okrył się już kwiatkami w takiej ilości,że widać iż są to kwiaty
drugi okrywa sie ewidentnie wolniej, ale też jest na dobrej drodze
można powiedzieć, że ostatnia prosta
U mnie też 1 krzak dojrzewa błyskawicznie. Jeszcze 2 tygodnie temu ledwo było widać, że to kobieta, a teraz... to jest pestka wydłubana z palenia - może "odziedziczyła" geny Ruderalis (jest karłowata - 50 cm)?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.