Środek rozkręca się parę dobrych godzin. Działa na mnie niemal identycznie jak gbl.
Pojawiały się nawet niekontrolowane ruchy dłońmi jak przy zbyt dużej dawce gbl.
Coś takiego u mnie oznacza, że ze za chwile odpłyniesz.
Dobę po spożyciu zawroty głowy.
Obecnie ok 36h po spożyciu zaczynam czuć się mega chujowo.
Podsumowując: te 3g to jednak zbyt dużo. Następnym razem przyjmę 1g.
P.S. Nie wierzę, że taki środek jest sprzedawany w sklepach z witaminami dla mózgu.
SpalamTo pisze:Nie wierzę, że taki środek jest sprzedawany w sklepach z witaminami dla mózgu.
Na mnie fenibut działa lepiej niż GBL. Chociażby ze względu na brak problemów żołądkowych, wyraźnego zejścia i problemów ze snem.
Pytania do testerów porównujących fenibut do giebla:
Jaki jest odpowiednik wagowy fenibutu dla 1ml GBL? 1.5g? 2g?
Czy fenibut działa na receptor GHB? Mam małe doświadczenie z obiema substancjami więc ciężko mi to stwierdzić.
Jak to wychodzi cenowo? Opłaca się w porównaniu do GBL? Bo 1 dawka wychodzi drożej, ale za to dorzutki są rzadsze.
Kwestia męczenia organizmu i redukcji szkód... wydaje mi się że fenibut powoduje mniejsze ciśnienie na dorzutki więc jest mniejsza szansa na wpadnięcie w ciąg.
Niektórzy mogą narzekać że słabe bo wolno się rozkręca (dopiero po godzinie coś czuć). Można połączyć z GBL (testowałem 1ml+1.6g, u mnie nie było mocnej synergii ale zalecam ostrożność) i wtedy otrzymujemy gieblowe pierdolnięcie bez nagłego zejścia, bo zamiast zejścia następuje podtrzymanie tego stanu przez fenibut, ma to swój urok ale fajerwerków się nie spodziewajcie.
Użytkownicy polecają też miks z kofeiną: post2191311.html?hilit=inozytol#p2191311
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
dash pisze:Nie rozumiem tylko jak to faso bierzesz. 120-150mg wieczorem podzielone na części... czyli jak? o 19 np 50mg, potem za 2h znowu 50 i przed spaniem 50?:) To nie lepiej od razu full dawkę zapodać?:)
A jest sens zarzucać przed imprezą bardzo wysokie dawki fenibutu np. 6 gram ;-) będzie po tym jakaś wyjątkowo zajebista faza xD?
Ja bym powiedział że przy wyrobionej tolerce na gbl, 2,4 grama feni to jest 1 ml gbl ;-)
Druga noc to samo.
Minęło 48h a ja czuję jakieś dziwne niedojebanie mózgowe.
Czy fenibut działa na receptor ghb? Tego nie wiadomo, ale profil działania substancji jest ciągle niejasny. Na pewno ma działanie dopaminergiczne podobne do gbl. Na pewno na to działanie tak jak przy gbl najszybciej rośnie tolerancja i najszybciej znika ta dopaninowa magia, którą tak samo jak w przypadku gbl w jakimś stopniu, po wyrobieniu tolerancji, są w stanie 'przywrócić' dopaminergiczne stimy.
Nie wierzyłem, że jakiś suplement diety może tak porobić to przyjebałem z grubej rury.
Dopiero teraz - ok 60h po spożyciu dociera do mnie jakie miałem na tym zaćmienie mózgu i samopoczucie wróciło do normy.
Dobrze, że sobie krzywdy nie zrobiłem.
Następnym razem max 1,5g.
Firefly999 pisze:A jest sens zarzucać przed imprezą bardzo wysokie dawki fenibutu np. 6 gram ;-) będzie po tym jakaś wyjątkowo zajebista faza xD?
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
surveilled pisze:Dużych dawek nie. Powyżej pewnej granicy będzie tylko nieodparcie sennie i zniknie kooordynacja ruchowa. To samo będzie, jak dolejesz kapkę za dużo alkoholu (fenibut i alkohol działają synergicznie, więc granica narkolepsji się obniża).Firefly999 pisze:A jest sens zarzucać przed imprezą bardzo wysokie dawki fenibutu np. 6 gram ;-) będzie po tym jakaś wyjątkowo zajebista faza xD?
Czy warto brać jakieś leki osłonowe na żołądek? Phenibut na pusty żołądek + kawa/energetyk nie jest dla niego raczej obojętna.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.