A właściwie pierwszy raz poczułem obecność muchomorów jak kiedyś byłem przeziębiony i zjadłem dwa. Czułem najpierw dreszcze a później pod powiekami widziałem kolorowe błyski dwóch krążących wokół siebie kulek. Później i tak sie rozchorowałem i po wyzdrowieniu, jakieś 3 tygodnie później zjadłem te 7 czy 9. Juz nie pamiętam ile i wtedy właśnie miałem odlotowe sny co powtórzyłem w tamtym roku jeszcze kilka razy.
tam chcemy dotrzeć gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
P.s To tylko spekulacje i przypuszczenia, nic pewnego. ;)
Jedno mnie tylko zastanawia. Skoro muchomory wydzielają tak silny zapach przy suszeniu to czy nie tracą w ten sposób części mocy?
Te pytanie już raczej namawia Cię na spróbowanie surowych(w większej dawcę,niż jeden).
eliot pisze:Ty po prostu fazy nie miałeś, a faza z muchomora by Cię wyjebała w kosmos i powali w kilkanaście minut. Te grzyby już tak po prostu mają, trafisz na trybiące albo nie, Ty po prostu nie trafiłeś.
Sporo sie mówi że niby po Amanita Muscaria jakiś niesamowity trip może być. Tylko że to się tylko tak pisze lub mówi - to chyba takie legendy nie wiadomo skąd.
Jakoś nie widziałem sensownego trip raporu z Amanita Muscaria. Co czytam (także na zagranicznych stronach) to kogoś tylko lekko pokręciło... naprawdę nic takiego.
Trochę mam wrażenie że Amanita Muscaria jest mocno przereklamowana.
Niedawno nazbierałem reklamówke amanit i położyłem na szafkę do suszenia,po 1 dniu część zgniła,po 2 dniu 3/4 było zgnite i pojawiły się na nich małe,białe robale,naprawdę obrzydliwy widok.Nie wydawało mi się że są robaczywe,może zgniły bo leżały bardzo blisko siebie i robaki przeszły.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.