"Panie dorzuciłem 0,5mg alpry do 1g tramca i epi dostałem"
Sprawdź dwa razy co bierzesz a nie jęczysz, że coś nie działa jak trzeba. flubromazepam nie jest do usypiania, ale jest bardzo dobrą benzodiazepiną. Usypiać się możesz flubromazolamem, estazolamem, etizolamem, nitrazepamem, temazepamem. Nawet Ci wypisałem od najsilniejszego do najsłabszego kalibru, łącznie z aptecznymi.
20 września 2017dajmon pisze: Na każdego działa indywidualnie. Dla mnie to 5 dni spania.
20 września 2017dajmon pisze: Na każdego działa indywidualnie. Dla mnie to 5 dni spania.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.