można dopic standartowe dwa piwka i 450/600 kody?
Ogólnie nie polecam. Tak jak w przypadku klonów wydaje nam się, że jesteśmy trzeźwi, ale wyraz twarzy i mowa mówią za siebie. Po przedawkowaniu wyglądamy nie przymierzając jakbyśmy od tygodnia nie żyli. Nie pomagają cienie pod oczy, jak przy innych benzo. Po prostu nasza twarz mówi sama za siebie.
Co do działania, to działa naprawdę bardzo długo i łatwo przedobrzyć z tego względu. Nie ma jednak fajerwerków. Ja nie czułem działania, przez co ciągle dorzucałem. Działa podobnie jak klon i inne benzodiazepiny, które sprawiają subiektywne wrażenie, że jesteśmy trzeźwi, a w rzeczywistości jesteśmy naćpani do granic możliwości.
Zamawial ktos to ostatnio? W EU zadnego sklepu nie znalazlem tylko w Kanadzie wyjdzie ok 200zl/1g wiec cena fajna.
Działają od siebie zupełnie przeciwstawinie, ale ich przedawkowanie kończy się kilkudniowym wielkim "buuuuu"
Moje zachowanie było cholernie głupie. Nigdy bym takich rzeczy nie odwalił na trzeźwo. Piszę to ku przestrodze. Uważajcie z fenkiem jak i innymi benzodiazepinami.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.