Flubromazepam jedną tabletkę miałem, fajnie zrobiła, chyba bo też inne benzo były grane, niech ktoś mi napiszę jak to się ma do epilepsji, i czy go czuć mocno na sobie, bo czegoś takiego szukam. Chyba, że coś innego polecicie. Ma to być mocny, długi upierdalacz.
Nawet 12mg wziete na impreze rodzinną to tez tak sobie było czuć, ale wiadomix - poleciało alko i zerwało tasme - wiec dziala, ale robi jako tło.
Flubromazepam ma przewagę na etizolamami i innymi - długo długo działa.
Podobno fajniejszą wersją flubromazepamu jest norflurazepam. dawkowanie podobne i tez długo działa.
Ogolnie rynek rc jest dosć zapełniony krotko dzialajacymi , a te dlugie ciezej jest dostac, przynajmniej proch.
ciezko dostac, ale gdzieniegdzie jest.
Clonazolam
Diclazepam
Etizolam
Flualprazolam
Flubromazolam
Flunitrazolam
Fenazepam
Co rzeczywiście warto? Planowałem wziąć po 10 każdego ale chyba warto to jakoś zmodyfikować np 15 tego i 5 tamtego:) Zależy mi na efektach —relaksacyjnych (zwiotczenie itd)
-pro społeczne
-nasenne
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.